keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Pikku juttuja

Päivät käy vähiin ja olokin alkaa jo tuntumaan siltä. Silti yllättävän ok olo, vaikka viimeisiä viikkoja viedään. Energiat ei aivan täydessä palkissa ole ja aurinko ei anna periks. Jaksan vielä tehdä arkisia juttuja sekä muutamia asiakkaita. Välillä tulee olo, että tekemistä ja puuhaa on vaikka muille jakaa. Pyrin hoitamaan kaikki, niin että pystyy nauttimaan olosta kun nöpönenä saapuu. Olen myös tehnyt päätöksen synnyttymisen suhteen lääkärin kanssa. Hän oli erittäin tyytyväinen sen suhteen. Päätin, että kun muutkin niin määkin. Nyt ei aleta jänistään! Suomi sisulla siis poika maailmaan. :)

Almas Tower, JLT 43 kerros. Nyt saa herkutella... :))

Oon nauttinut olosta nyt kun saa luvan ottaa iisisti. Yrittänyt tehdä pienillä jutilla arjesta mukavaa. Viiniä kun ei tässä tapauksessa nautiskella, nautin muusta ympärillä olevista asioista. Käytän hyödyksi pitkät jonotukset, toteamalla että olen raskaana. Toimii myös ilman sitä pyytämättä. Kertaakaan en ole saanut tökeröä kohtelua tai murhaavia katseita tällä pötsillä.

Arjen iloja. Tuliaisena uusi tuoksu syksyyn Guerlainilta. 

Raskaana olevat naiset voidaan kuvitella väsyneiksi, lyllertäviksi ja jotka vaan puuskuttaa menee ympäri kylää. Oon pyrkinyt siihen, että vältän tätä kokonaisuutta. Asenteen yritän pitää reippaana, niin ehkä myös koko projekti hoituu alusta loppuun leikiten. Jos huomaan omassa mielentilassa, että nyt ei oikeen jaksa niin otan rauhallisemmin. Tärkeää on kuunnella omaa olotilaa.


Syksyn värit kynsissä ja huulissa. Parhaat puanat ja kiillot YSL:n Volupte sarjalta.
Tämä kiilto on nude joka antaa neutraalin lopputuloksen. Kynsissä gelish, en muista väriä.





6 kommenttia:

  1. Näytät niin kauniilta <3

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Voi kun ehtisit kirjoitella useammin! Postaukset tuovat aina auringon pimenevään syksyyn.

    VastaaPoista
  3. Hei! Olemme tulossa kahden ystäväni kanssa maaliskuussa 10 päiväksi dubaihin. Olen ollut aiemmin pariviikkoa riz carltonissa dubaissa ja tämä käsittääkseni oli jumeirah beach aluetta. Nyt budjetti on kuitenkin erittäin paljon pienempi. Olisko sulla antaa vinkkejä halvoista mutta kuitenkin viihtyisistä hotelleista tai vaikka ihan vuokra asunnoista siksi ajalle. Ja siis budjetti ei ole vain hieman pienempi vaa ihan reippaasti joten n.100 euron per yö on sitä luokkaa. Ja olisi tosiaan tarkoitus löytää hotelli tai asunto josta matka keskustaan ei olisi pitkä ja alue olisi kivaa. Myös jumeirah beach on ehdottomasti hyvä. Kaikki vinkit otetaan vastaan :D Muuten oikein ihanaa odotusaikaa sinne loppuajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, kun moni kyselee hotelleja.. Dubaissa hintataso hotellien suhteen sesonkiaikaan alkaa hipomaan jo pilviä.. :( Tsekkaa CityMax ja Ibis hotellien tarjonta. Niistä pääsee kätevästi kaupunkiin ja rannalle. Sitten vois ehkä löytyä edukkaammin Deiran alueelta hotelli. Deirasta on kylläkin noin 20min matka kaupunkiin, riippuen ruuhkista. Deirassa ei ole niin paljoo glitteriä, mutta vois olla ihan jees vaihtoehto. Toivottavasti löytyy! Kivaa matkaa! :)

      Poista