torstai 16. lokakuuta 2014

Kemua kerrakseen

Synttäripäivä tuli kun tilauksesta. Joskus sitä toivoi, että aika kului nopeasti. Nyt sitä toivoo, että menisi hitaammin. Kelloa ei voi taakseppäin siirtää, mutta kulkuun voi vaikuttaa. Oli ihanaa viettää aikaa pitkästä aikaa ihmistenilmoilla synttäreiden kunniaks! Viimeset viikot kun on kotisohva vetänyt puoleensa... Määhän keräsin kaikki voimani tähän tiettyyn päivään ja kaivoin itteni sohvan uumenista! Löysin pölyttyneet korkkarit kaapista ja päätin, että ilman niitä en lähde. Tässäkin mukavuus vei voiton ja päädyin släpäri/korko yhdistelmään...

Hotellin aulasta

Himo iski ja halusin aamun alkavan aamiaisella. Runsas ja erittäin monipuolinen aamiainen on Jumeirah Beach hotellissa. Tarjolla puurosta, lämpimään ruokaan, sushia sekä kaikkea siltä väliltä. Loistavasti käy varhaisesta lounaasta myös. 

Dubai Mall oli kohde ja seiltä löysin itseni aamiaisen jälkeen. Mitäs siellä sitten..? Jotain pientä kivaa...

Halusin käydä tsekkaan uuden Vogue kahvilan. Näin herkullisia kuvia kahvilasta, joten sinne matka kävi. Kakkua, jäätelöä sekä kahvit kylkeen. Oon tykästyny mintunlehti&sitruuna teehen. Hieman kirpsakka maku, mutta niin sopivan pirtee. Teetä kun hauduttaa oikeella mintulla, niin maku on raikas.

Illalla hengaileen vielä Siddharta Loungeen.
Johan siinä oli yhdelle päivälle kaikennäköstä. Mää olin ihan loppu kun kotiin pääsin. :D Jalat ylös ja peitto korville.. Syy oli hyvä juhlimiseen täyteen tuli myös viikko #38. <3


-Iina-







4 kommenttia:

  1. Moikka! Eksyin blogiisi etsiessäni vinkkejä Dubain matkallemme:-) Ollaan tulossa vajaan kahden viikon kuluttua sinne lämpöön kahden pienen(1 ja 4 v.) lapsen kanssa ja olisi ihanaa saada joku lapsilähtöinen postaus Dubaista, eli mikä olis sellaista superkivaa pienten lasten kanssa? Ja hyvistä ravintoloista (lapsiystävällisistä) olisi myös ihanaa saada vinkkejä paikallisen silmin:-) löytyisiköhän jotain hyvää pihviravintolaa, jota voisit suositella, ei kuitenkaan mitään huippukallista, vaan hinta-laatu-suhteeltaan hyvää paikkaa lasten kanssa? Paljon onnea loppuraskauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kuulla! :) Suosittelen että otatte mukaan turvaistuimen, jos liikutte taksilla. Lapsiystävällinen pihvipaikka kivalla ympäristöllä Madinat Jumeirah Meat Company. Kiva ympäristö, turistien suosima ja ympärillä myös muita ravintoloita. Suosittelen! Jos haluatte mennä perjantaina brunssille, olen kuullut hyvää palautetta Ibn Batutta Gate hotellin lapsiystävällisestä palvelusta. Se on kuulemma nimenomaan tarkoitettu lapsiperheille. Kannattaa googlettaa lisää.. :) Alkoholia saa aina hotellien yhteydessä olevista ravintoloista, jos lasi viiniä maistuu... Muuten lasten kanssa on turvallista liikkua, rattaiden kanssa pääsee joka paikkaan! Vesipuisto Wild Wadi löytyy, jos sellanen nappaa..
      JBR Walkilla on myös lapsille suunnattua kahvilaa/leikkipaikkaa, vieressä yleinen uimaranta sekä ravintoloita ympärillä. En muista kahvilan/leikkipaikan nimeä.. :/ Turisteja liikkuu JBR (Jumeirah Beach Residence) alueella paljon. Toivottavasti sait vähän ideoita! Ihanaa lomaa teille!! <3 -Iina-

      Poista
  2. Ihana lueskella elämästäsi, toivottavasti ehtisit postailemaan useamminkin! Esimerkiksi tyypillisestä työpäivästäsi tms :) Onko sinulla muuten vielä teippipidennykset vai ovatko omat hiuksesi jo noin pitkät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo mää yritän kirjottaa useemmin.! En oo mikään super bloggeri, mutta yritys on kova kirjoitusten suhteen.. :)) Oma tukka on päässä tällähetkellä. Tossa kuvassa mulla on swift hair mikä on aivan loistava. Helppo kun mikä! :)

      Poista