maanantai 20. lokakuuta 2014

CC

Voihan että. Nyt alkaa käymään vaatekaappi pieneks totaalisesti, olo on kun pullasorsalla sekä sohva tuntuu paremmalta kun mikään maailmassa. Odotan niin et pääsen vetäseen farkut jalkaan, punat huuliin ja helyt kaulaan. Se mikä on parasta saa kerrankin olla ja kirjaimmellisesti röhnöttää. Haha! 
Nyt ei pahemmin putiikkien uudet syysvaatteet kiinnosta, mutta pieni *bling piristää kummasti!

Dubai Mall





Oon pitkään havitellut Chanelilta pitkää korua ns. vintage mallia. Se malli on jo lopetettu ja oon yrittänyt bongata sitä joka paikasta. Voihan olla, että saan sen vielä jostain käsiini. Aina jos löydän jotain, niin se on joko loppu tai kokoa ei ole. On kyse sitten vaatteesta, kengistä tai vauva jutuista.. Dubai Mallin valikoima oli todella suppee. Mall of The Emirates Chanelin liike on uusi ja huomattavasti isompi mitä Dubai Mallin. Jos tänne eksytte suosittelen MOE:n Chanelia. Vailikoimaan varmasti vaikutti EID viikko, jolloin lomalaisia oli paljon ostoksilla. 
Sain kuitenkin käsiini CC:n joka menee joka paikassa ja koska tahansa. Korussa kaksi pituutta, eli sitä saa säädellä asun mukaan.

Päiviä laskellessa, Iina








5 kommenttia:

  1. Hei taas! Kiitos aiemmista vinkeistä sinne lapsiperheelle:) Osaatko vielä sen verran auttaa, että mistä päin kannattaisi lähteä metsästämään Michael Kors -liikettä? Laukkuja olisi hakusessa sieltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dubai Mall tai Mall of the Emirates. Molemmat likkeet kutakuinkin samaa kokoa ja valikoima suurinpiirtein sama.. :)

      Poista
  2. Hei Iina:) ihana blogi! Onko sun mies suomalainen vai arabi? Jos saa udella;) ihana näköistä dubaissa:)

    VastaaPoista
  3. Ihana koru! :0 Uskaltaako edes kysyä paljonko mahtoi maksaa? :D

    VastaaPoista