sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Russian Layering


Moni on voinut kuulla jo uusista Volume ripsistä. Nyt ne on viimein saapunut myös Dubaihin. Olin muutama viikko takaperin koulutuksessa. Koulutus järjestettiin Village Mall:issa ja meitä oli pieni neljän hengen ryhmä. Hienoa oli olla ensimmäisten salonkien joukossa, jotka olivat kiinostuneet tuotteesta. Vain me ja kaksi muuta Dubain tunnettua salonkia. Volume ripsiä ei siis saa vielä kuin tietyistä paikoista. Tekniikan ja idean nähtyä olin aivan innoissan! Todella upee lopputulos!!

 Volume ripset ovat Lash Perfect merkiltä. Volume ripsissä käytetään uutta Russian Layering tekniikkaa. Volume ripsien ideana on saada entistä näyttävämmät ja tuuheammat ripset. Ripsikiuituja laitetaan 2-5 kappaletta yhteen omaan ripseen. Ripsikuidut ovat sen verta ohuempia verrattavissa tavalliseen ripsienpidennystekniikkaan, jolloin oiken laitettuna volume ripset eivät vahingoita omia ripsiä. Lopputulos ei näytä missään nimessä Tukiaiselta, vaan niillä saa kauniit viuhkamaiset ripset.! <3 Näyttävyyttä saa ripsiin lisäättyä pituudella ripsien paksuudella. Ripsienpaksuus vaihtoehtoja löytyy kolme vaihtoehtoa.


Uutena juttuna ripsissä on tekniikka. Volume ripset kiinnitetään käden päälle liuskassa. Liuskasta otetaan tupsu ja kiinnitetään yhteen omaan ripseen. Ripset eivät ole siis irrallisena normaaliin tapaan. Uudet pinsetit, jota on ennen käyttänyt vaikeuttavat hieman ripsien laittoa. Pinsettien käyttö on volume ripsissä se vaikein juttu. Se vie hieman aikaa opetellessa.


Tässä kuvaa ennen ja jälkeen. Ylemmässä kuvassa tavalliset ripsienpidennykset huoltoa vailla. Jälkeen kuvassa volume ripset. 


Ennen ja jälkeen, sama asiakas kun ylemmässä kuvassa. Tässä siis mun taidonnäyte ensimmäisistä full set volume ripsistä! Käytin paksuutta 0.7 ja pituutena 11,10 ja 9mm. Kuten huomaa lopputulos ei ole överi. Volumeilla saa aikaan myös oikein näyttävät jos haluaa!

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä, tarvin vielä pari mallia! Mielellään olisit täällä Dubaissa... :))
Volume ripsiä saa mieltä viimeistään kun mää oon taas back... 

-Iina-










5 kommenttia:

  1. Hei! Minä ja kaverini olisimme kiinnostuneita tulemaan ripsimalleiksi. Asumme molemmat Dubain Marinassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva juttu! :) Voitko laittaa viestiä iglowbeauty@gmail.com niin sovitaan tarkemmin..

      Poista
  2. Moi! Tämä viesti nyt poikkeaa vähän aiheesta, mutta kyselisin alustavasti että onko teillä suunilleen minkä hintasta vaalentaa hiuksista tyvikasvu? Ollaan tulossa syysloman kohdilla dubaihin ja kiinnostais käydä siellä kampaajalla :)
    Ja jos ripsimalleja otetaan vielä siihen aikaan, niin siskoni saattais olla kiinnostunut siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Meillä tyvivärjäys maksaa 250dhs. Jos haluat kysellä tarkemmin tai varata aikaa niin laita viestiä iglowbeauty@gmail.com.. :) Ollaan kuulolla!

      Poista
    2. Okei, kiitos tiedosta! Varaan ajan tässä lähiaikoina :)

      Poista