perjantai 5. syyskuuta 2014

Lauantai arkea

Kesällä Suomessa kaupassa mietin, että kai se on Cheekin levy ostettava. No, päätin kuitenkin jättää Jaren hyllyyn. Se jäi sen verran harmittaan, että olihan se levy saatava. Mikä oli huonoin homma stadionkeikka jäi kokematta. Tätä suuremmalla syyllä se levy oli saatava... :D Pienellä kikkailulla käsissäni on Cheekin levy. Cheekki pauhaa nyt sheikkitiellä aina kun auton starttaa! Se vaan on jotenkin huippua kuunnella suomalaista musiikkia kun vieressä ajaa paikallinen valkoinen kaapu päällä. Suomi musaa ja hiekadyynejä ympärillä. Kuvitelkaa mielessä.. :)


Sana kotiinkuljetus on mun mielestä yks Dubain parhaimpia puolia. Oli kello mitä tahansa ja koska tahansa, sapuskat tuodaan kotiovelle saakka. Jopa mäkkäri ja Subway kuljettaa kotiin. Se mikä siitä tekee vielä hienompaa toimitus on täysin ilmaista. Eli jos tilaat alta 5 euron ruuan kotiin siihen ei tule lisäkustannuksia. Toki poikkeuksia varmasti kuljetukseen on, mutta lisäkustannus voi maksimissaan olla pari dirhamia.

Thaimaalaista kotiinkuljetettuna, Little Bangkok JLT:ssä on kokeilemisen arvoinen.

Tää maa kyllä osaa yllättääkkin... Nyt on tullut uusi laki. Autolla ajaessa meikkaaminen kielletty. Siitä napsahtaa 1000 dirhamin sakko eli noin 200e. Toisaalta ei mikään huono homma, mutta vois tohon kännykän näppäilyyn ajaessa kiinnittää enemmän huomiota. Hauskin sääntö on metrossa purkan syöminen. :) Purkan syömisestä saa sakot jos huono tuuri käy.


Naapurit on tällähetkellä ilosia.. Meillä alko keittiö ja veski remontti. Lauantai aamu ja kauhee pauke. Tällä hetkellä kämppä on mullinmallin. Toivon, että koko homma valmistuu muutamien viikkojen sisällä. Pääsis mammalomaa viettää rauhassa, ilman että joku hakkaa vasaran kanssa. Parhaani mukaan yritän myös syödä monipuolisesti kertsiastioista...

Kivaa lauantaita, t: 33viikkonen 




2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Googlen kautta vahingossa löytyi mutta hyviä vinkkejähän täällä olikin :)Lokakuussa päästään taas sinne nauttimaan arjen keskeltä. Jos valitsisit yhden paikan Dubaissa, jossa viettää rauhallista iltaa ulkona ja/ tai hyvästä ruoasta nauttien niin minkä valitsisit? Ja onnea odotukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos :) Lokakuussa alkaakin oleen jo mukavat ilmat! Hmm.. Paikkoja on niin paljon. Mut kova sana vois olla Souk Madinat. Madinatista löytyy ruokapaikkoja ja ympäristö on viihtyisä. Sieltä saa kivoja kuvia!

      Poista