maanantai 4. elokuuta 2014

Nöpönenä

Hiekkapölyn ja +40 asteen keskeltä moi. :)
Mieli ja fiilis on hyvä, mutta silti hieman haikee. Lähtö kesän jälkeen Suomesta tuntui erilaiselta kuin   vain viikon lomailun jälkeen lähteminen. Neljän viikon aikana ehtii tehdä vaikka mitä. Mennä paikasta toiseen ja nähdä kavereita. Viikko on lyhyt aika ja tietää jo parin päivän jälkeen, että kohta taas takaisin Dubaihin. Viikossa ei ehdi niin "kiintyä" ympärillä olevaan... Pieni ikävä on siis nyt, mutta tiedän että normaali arki alkaa taas Dubaissa. Tai ainakin vielä hetken normaali. Sillä, kun poika kun syntyy  niin arjen rutiinit muuttuu! :) Kiva oli palata!

Mun nöpönenä 22 viikkoa vanha. <3

Nyt mielessä pyörii enemmänkin tulevat tapahtumat. Tiedän jo nyt, että viimeiset päivät lokakuussa kaatuu päälle, kun odottaa vain h-hetkeä. Yksin en joudu Dubaissa olemaan, mutta toki paras tukiverkko löytyy Suomesta. Eipä oo äitiä naapurissa, että pääsis juomaan teet... :D
Synnytän Dubaissa City Hospitalissa. Tästä kotoa autolla aijaa sinne noin 20 minuuttia. Laskettu aika on lokakuun loppupuolella. City Hospital on yksityinen sairaala. Varsinaisia neuvolakäyntejä täällä ei ole. Tarkistuskäynnit hoidetaan aina suoraan sairaalassa lääkärin vastaanotolla. Sairaalassa toimitaan brittiläisen hoitotapojen mukaisesti. Käyntejä/hoitotapoja ei siis voida verrata Suomen systeemiin. Lääkärinä toimii ruotsalainen vanhempi tohtori. Huhu kertoo et se olisi ollu kätilönä julkkisten vauvoille.. :))  Mieli lääkärin suhteen on tosi jees. Ultralääkärinä toimii mies, joka on tunnettu alan huippu. Mikäs tässä ollessa! Kaikki on jo puoliks tehty... :D Kaiken kruunaa sairaalaruokalista Menu mistä itse valkataan mitä osastolla ollessa haluaa syödä.

Kirjasesta lueskellaan hinnat ja palvelut mitä eri paketit sisältävät. Keisarinleikkaus tulee olemaan hintavin vaihtoehto. Voit myös valita millaisen huoneen haluat käyttöösi.

Synnytys ei tule olemaan mun kohdalla luomu hommaa... Kaikki tarvittavat dropit peliin. Oon sanonu et, jos kestän kolmen viisauden hampaan poiston samalla kertaa niin kestän tämänkin. :D Katsotaan nyt mitä tapahtuu. Päätöksen synnytyksen suhteen voi tehdä itse sopimalla yhdessä lääkärin kanssa. Olen kuullut sairaalasta positiivista palautetta henkilökunnasta sekä lääkäreistä. Tottakai Dubaissa homma on bisnestä, joten täällä otetaan mahdollisimman vähän riskejä. Riskejä ei oteta siinä vaiheessa kun lapsi on tuloillaan.

Pienet töppös Converset pienelle by Jossu

-Tässä vauvatiedote muille, Iina :)




2 kommenttia:

  1. Paljonko synnyttäminen tulee maksamaan siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnat vaihtelee laidasta laitaan. Riiippuu myös sairaalasta. Cityssä noin 30 000dhs eli noin 6000e.

      Poista