maanantai 28. heinäkuuta 2014

Babyshower

Mieletön viikonloppu takana! Mulla on ihanat ystävät ja perhe. Perjantaina Mattolaituria ja lauantaina ikimuistoiset Babyshowerit. Olin ajatellut järjestää itse pienet vauvajuhlat, mutta sain vihjauksen ettei kannata... Vauvan kummit sekä muutama muu oli järkännyt aivan ihanat juhlat. Kesäinen lauantai täynnä vaaleansinistä! Mikä parasta nyt jaksan super energialla palata takaisin Dubaihin. 


Juhlat järjestettiin hotelli Ilveksessä presidental suitessa. Kuulemma Ilveksen ensimmäiset vauvakemut.  :)) Harmi ettei kaikki päässeet mukaan menoihin, mutta varmasti oli hengessä mukana. Juhlien suhteen ei ollut mitään toiveita. Odotin tietovisaa, jossa kysytään jotain aivan liian vaikeeta. Neuvola hässäkät ei oo tuttua, joten olis varmaan vastaukset mennyt aika mönkään. Onneks mulla on personal assari, jolta saan kaikki tarvittavat liput ja laput... ;D Mitä sitä stressaa turhaan. Mihinkään palstoille en mee. Siä on sitten jos jonkun sortin neuvonantajaa...

Presidental Suite

Tarjottavat tilatiin @kakkuateljeesta Tampereelta. Teemana tietenkin ylisöpöt leivonnaiset. Kakku ei ollut missään nimessä kuivaa vaan sisällä ihana creme täyte. 



Makeaa mahan täydeltä Unto muffinssit, piparit ja cakepopsit kakun lisäksi. Suolaisena tarjottavana löytyi kanawrappejä sekä kasvissusheja. Alkumaljana Superman drinkit! :D




Ihania hetkiä yhdessä...

Mimma, mamma, sisko ja minä

Vaippakakku, koristeineen unohtamatta taskumattia.. Siiis korjaan kerhopulloa!! 


Sain kirjan johon kerätään muistoja ja kuvia syntymästä- 18 vuotis syntymäpäiville saakka. Huikee idea! Kiva lukea ja tsekata kun poika kasvaa. Enitenhän mua jännittää millanen tyttöystävä pojalle tulee.! :D 


Snapsit ilmaan, kiitos kaikille mukana olleille! Täydelliset bileet ilman alkoholia! ...Vai miten se meni..?


Tytöt oli nähnyt vaivaa ja tilannut kipsiainekset... Tosi kivana ohjelmanumerona vuorossa oli masun ja tissien kipsaus... :D Muistona masusta jää veistos Baby Belly, jonka voi koristella ja laittaa muistoksi kehyksiin. Mielikuvitus käyttöön!


Tietovisaa ei ollut, mutta illan speciaalina pallojen päästäminen yläilmoihin. Pallot lensi korkealle taivaalle. Ensiksi yksittäiset pallot ja viimeisenä päästin koko pallo nipun. Toivottiin kaikki onnea ja rakkautta tulevaan. Pallot keräsi huomiota ja ihmiset jäivät seuraamaan pallojen kulkua.



Voi! Tuleva mami on nyt valmiina koitoksiin. Mielenkiintoista aikaa. Iso kiitos kaikille juhlissa olleille. Seuraavat kemut onkin ristiäiset. :)

Ihanaa viikkoa kaikille!
<3 Iina <3





7 kommenttia:

  1. Iina rakas siskoni! Ihana kirjotus <3 Paljon rakkautta, suukkoja ja lämpimiä Unto ajatuksia kotimatkalle <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat babyshowerit! Minkälainen neuvolasysteemi dubaissa on? Ja synnytätkö siellä vai suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dubaissa.. Suomessa ei oikeen toiminut hommat niin nähtiin sitten parhaaksi homma hoitaa siellä. Neuvolakäyntejä ei ole, vaan mennään suoraan lääkärin vastaanotolle. Olen tykännyt palvelusta ja kaikki mennyt tosi jees.. :)

      Poista
  3. Voi Iina ihanat juhlat oot ihana 💙💙💙

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Ihanasti meni kyllä, olin niin otettu kun mun tärkeet jakso järkätä. <3 Kuullaan! <3

      Poista