torstai 7. elokuuta 2014

Kesä paketissa

Kesä Suomessa oli mitä parhain. Ihan mieletön ja nautin siitä täysillä! Olo oli levännyt ja rentoutunut. Tällä kertaa mentiin päivä kerrallaan eli ei sovittu aikatauluja tai kellonaikoja. Loma lomailtiin pääsääntöisesti Tampereella. Käytiin jälleen Lapin Raattamassa (Leviltä 50km ylöspäin). Mutka Kouvolassa sekä toinen mutka Helsingissä. Neljä viikkoa lomailuun kerralla oli riittävä. Aurinko oli lomailuun iso plussa. Ei päässyt koti-ikävä iskeen lämpöjen suhteen. Huomattavasti se aurinko vaan piristää. Ei siis tarvinnut juoksennella ulkona kuin uitettu koira.






Parhaimpia paloja kesältä. Lakat siis hillat on super herkkua. Terveellisiä kuin mitkä. Niitä voi syödä pelkästään tai lisätä maustamattoman jugurtin joukkoon. Sain käsiini myös kanttarelleja, voissa paistettuja tietty. Siihen kylkeen parit Siiklit tilli/merisuola vedessä keitettynä. Kesätuliasina kukkapuska tuomaan kaupunki elämiseen käsä fiilistä. :)

Super energialla syksyyn! -Iina-











2 kommenttia:

  1. Oi aivan ihana blogi tämä! Nythän mä todellisen timantin löysin. :) Mä oon käynyt paljon Dubaissa ja miettinyt myös vakavasti sinne muuttoa. :) Onko sulla mailiosoitetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla! Tänne vaan, täälä on kiva asua.. :) Mailaa iina.molsa@hotmail.com.

      Poista