perjantai 15. elokuuta 2014

Uutuuksia meillä

Meillä on nyt iGlowssa kaikkee uutta kivaa juttua saatavilla. Pientä piristystä syksyyn. 

Uutena sarjana meillä on nyt Wella. Käytämme Wellan hiusvärejä sekä SP tuotesarjaa. Olen pitänyt Wellaa aina ns. markettisarjana. Yllätyin kovasti siitä kuinka paljon Wellalla on vaihtoehtoja. Wellan shampoot ja hoitsikat menee siis kokeiluun. L'anza jatkaa edelleen siinä vieressä. Rakastan niiden tuotteiden tuoksua. L'anzan tuotteissa on mukana myös ripaus luksusta.

Soitettiin pariin kertaan amerikkaan asti, että kuka myy Middle Eastin alueella Wellan tuotteita. Ongelmana täällä on se, ettei nykyisiä/uusia asiakkaita infota millään tavalla muutoksista. Satojen soitteluiden ja viestien jälkeen saatiin jotain kautta selville Wellan uusi toimittaja.


Uus kylmä blondi väri päähän Wellan värillä. Mitä blondimpi sen parempi! :D Hiusten värjääminen jakaa mielipiteitä raskauden aikana. Saako värjätä raskauden aikana, mitä mieltä olette? Oon ottanut asiaan sellasen kannan, että kaikkea kohtuudella. En siis oo lähteny täysin luomu linjalle. Värjättiin ilman vaalennusjauhetta. Ei millään pysty välttyyn saasteilta ja kemikaaleilta raskauden aikana. Niitä on joka puolella. Enkä halua näyttää ihan variksenpelättimeltä.


Keratin Healing Oil Masque L'anzalta. Suositellaan käytettäväksi Healing Oil Shampoon ja hoitsikan kanssa. Aivan täydellinen hiuksiin jotka tarvii eloa ja kosteutusta! Ei saa unohtaa öljyä loppusilaukseen. Tämä sarja on todellinen timantti. <3


Alkuperaiset ja oikeat pastellin väriset Tangle Teezer harjat. Näitä enää muutamat jäljellä. 
Kaikilla pitää nyt olla tällänen takunkesyttäjä! :)


Nyt on meinaan luomiväreillä väriä. Tästä ei mikään väri puutu! 
Rohkeasti kokeileen jotain uutta ja piristävää.


Normaalit kynsilat kuullostaa nyt niin OUT näiden rinnalla. Vinylux lakat kestää seitsemän päivää! Toimii normaalin lakan tapaan ja sitä ei koveteta UV-lampulla. Saat sen itse poistettua kynsilakanpoistoaineella. Hellävärainen vaihtoehto kestolakan sijaan. 

Nämä kaikki nyt iGlowsta. :) 
-Iina-





3 kommenttia:

  1. Mikä wellan sävy sulla on? Upee väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, arvasin et joku kysyy.. :/ Nyt mentiin aika mixeri meinigillä, mutta kaikkia 10 tummuisen eri sävyjä.. :) Mulla ei oo varmaan koskaan tehty samalla värillä, aina vähän fiiliksen mukaan.

      Poista
  2. Moikka! Mä olen mietiskellyt ulkomaille töihin lähtöä ja satuin löytämään tämän sinun blogin ahkeran googlettamisen tuloksena.

    Oisin tosi kiitollinen, jos sulla ois aikaa kertoa Dubaissa parturi-kampaajana työskentelystä ihan vaikka tätä kautta :) lähinnä olisin kiinnostunut palkkauksesta, asumisesta ja yleensä suomalaisen silmin kerrottuna yhtäläisyyksistä/eroista Suomeen verraten.

    Ps. Teidän liike näyttää tosi viihtyisältä! :)

    -Siiri

    VastaaPoista