sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Nam nam

Kyllä elämä on tehty helpoks... Kävelin kotiin niin näin sinisen pakettiauton. Auton sivuovesta tuli ulos kaksi koiraa ja filippiiniläinen poika. Kysyin, et pesettekö koirat auton sisällä? -Joo ja trimmataan karvat myös". Pakettiauto siis ei ollut mikään kuorma-auto vaan pieni paku. Todennäkösesti sisällä on suihku ja kylpyamme. Mites toi ilmanvaihto..? Peseekö ne koirat liikkuvassa autossa? Toimiskohan toi Suomessa? :) 

Tässä muutaman päivän tapahtumia pähkinänkuoressa... Tai no mitä nyt sanaan ruoka liittyy. :D Ollaan pyörähdetty MOE:ssa ja tutustuttu paikalliseen kahvilakulttuuriin Gold Cafessa. Paikka on ihan aitiopaikalla ja sen huomasi cappuccinon lisä hinnassa.. Kahviloiden hintataso normaalisti on samaa luokkaa kuin Suomessa, mutta paikka ratkaisee.


Turistia viihdyttäen ollaan käyty tutussa ja turvallisessa Rivassa. Rivasta on tullut meidän lempipaikka kun se on niin lähellä ja hintalaatu suhde on hyvä. Paikasta tekee tunnelmallisen sen ilmapiiri.



Viikonlopun kunniaksi mentiin Westin hotellin Bussolaan pastalle. En ymmärrä mikä siinä on, mutta kun pitäisi mennä ulos syömään aina tulee paikan kanssa ongelmia minne mennä. Joko ei tee tiettyä ruokaa mieli, tai matka on pitkä, tai sitten jos haluaa lasin viiniä sitä ei joka paikasta saa jne... Sama juttu joka kerta, sit sitä päätyy paikkaan jossa käy monta kertaa. Bussolassa ei oltu käyty pitkään aikaan, joten paikkana se oli kiva näyttää meidän turistille.


On se syöminen kivaa, mutta että jaksaa taas syödä on urheiltava välissä. Mua vaan niin ärsyttää kun samat biisit soi korvissa. En vaan saa aikaseks ladattua uutta. Musiikilla on muuten iso osa koko treeniä, sen kautta pääsee niin hyvään fiilikseen! Napit korville, volume täysille, toimii!


Syödään hyvin ja liikutaan paljon... :)
-Iina-













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti