tiistai 19. helmikuuta 2013

Uponnut kaupunki Atlantis

Meillä on täälä nyt turisti viikot meneillään. Tarkottaa siis sitä että ollaan kierrelty paikkoja ja käyty ihmettelemässä joka juttua. Kaikki on niin ihmeellistä.. :) Se on jännää, kun joku tulee käymään niin sitä huomaa juttuja mihin itse ei ole niin kiinnittänyt enää huomiota. Kaikkeen silmä tottuu ajallaan. Onneks toi meidän turisti on niin toimelias niin ei kolme viikkoo tunnu pahalta....


Käytiin tutustumassa Atlantikseen joka on mun mielestä ehdoton nähtävyys jos Dubaihin matkaa. Atlantis on hotelli resortti kaikilla herkuilla. Mulle tulee mieleen Atlantiksesta meren alla oleva kaupunki. Pieniä yksityiskohtia joka paikassa ja tunnelma on viihtyisä. Sieltä löytyy ravintoloita, esim Kaleidoscope jossa on aivan  mielettömän iso seisovapöytä. Delfiinien kanssa pääsee uimaan ja vesipuistokin löytyy. Nasimi beachillä on ihanat valkoiset varjot ja sohvat jossa pääsee ottamaan aurinkoa. Sisällä on myös pari kahvilaa ja käytäviltä löytyy korukauppoja.

Iso akvaario löytyy alakerrasta jossa uiskentelee pari fisua ja muutama hai. Otin kuvan kahvilasta missä on muuten makeet tuolit ja pöydät. Turkoosi läpinäkyvät, sopii tunnelmaan tosi hyvin.


Katto on koristeltu tyyliin sopivaksi.

Käytävillä tunnelmaa tuo kukka-asetelmat.

Bahamalta löytyy toinen Atlantis. Eli ihan jokapaikassa näitä pytinkejä ei ole. Yöpyminen hotellissa ei ole edullisemmasta päästä, mutta jos lomailijat jaksaa selata tarjouksia voi bongata edukkaaseenkin hintaan. Tutustuminen paikkaan ei maksa mitään, voit mennä jäätelölle tai drinksulle drinkkibaariin. Suosittelen poikkeen! 

<3:llä Iina




2 kommenttia:

  1. Hei millon viet tän turistin Atlantikseen. Kelaa mä en oo vielkään käyny siel, vuoden asunu Dubaissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitääh! Siis et menny edes porukoiden kanssa.! Mennää joku päivä!

      Poista