keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tampere nääs

Mulla oli pieni breikki blogista, jos nyt taas pääsis vauhtiin ja postaileen useemmin. Niin ja terkkuja Tampereelta! Täälä ollaan nyt viikon visiitillä ja sunnuntaina taas matka jatkuu. Oli ihana tulla kun aurinko kurkisti ja lumi kimmelsi. Pieni pakkanen se vaan virkistää. Mitä nyt pieni nuha tässä koko aika päällä... Brrr...


Mistä tietää olleensa pois kotoa?
Menin väärään kerrokseen matkalaukkujen kanssa ja sisälle kun viimein pääsin hämähäkki käveli vastaan. Niin ja kiitos joulukorteista! Harmi kun Stokan joulukuvastojen tarjoukset oli mennyt vanhaks... :)


"Tervetuliaiskukat" pöydälle ja tyttöjä moikkaan!


Matkalla Tampereelle vetäsin litran mehukeittoo...


Eilen oli ylläri "Tampere kierros". Piti sisällään Siipiweikkojen siivet. Ketä meitä siä oli, Juti, Kurri... Teemaan siis sopien! Jälkkäriks talven eka minttukaakao Kaijakassa karaokea kuunnellen! Huippua!  Oli ihan loistavaa! Tällästä ei koe Dubaissa. Dubaissa suurin osa patsastelee ja vetää pikkumekkoo alemmas. Loistavaa nähdä kuinka rohkeita ja rentoja on suomalaiset! 

Nyt kohti Kouvolaa! Se on moro!

-Iina-




5 kommenttia:

  1. HAhahaha iina ootko vähän höpö<3!! Nyt kyllä odotan kun tuut takas, kuulemma veneilyjä luvassa vklpna vaan ei oo kutsua meikäläiselle näkyny..:D Yritin kysellä josko sä olisit jo takas maisemissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa ei mitään kutsua tarvi sekaan vaan!

      Poista
    2. En mä kehtaa niil on kuitenki jotain "kalastelu" keskusteluja:D

      Poista
  2. Olipas kalsea ja väritön postaus ;) No en tarkoita tympeällä tavalla, mutta täältä Suomesta käsin kun olen seurannut sinun blogia niin nyt kun kerrot härmälästä, se tietysti tuntuu - valkoista maisemaa on jo tässä vaiheessa talvea täynnä. Ihania kukkia ja iloisia kasvoja toki :)

    Mukavaa kotimaan reissua, kirjoituksia odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiitos ja kiva kuulla. :) Alkutalvesta oli harmaata ja nollakeli oli sulattanut pienetkin lumet... Nyt kun "isolta hiekkalaatikolta" tulee Suomeen on ihana nähdä lunta! Usko tai älä, sitä lumen määrä joskus kaipaa. Lupaan laittaa taas pinkkiä postatusta myöhemmin, täälä aikataulu on aika kortilla... ;)

      Poista