torstai 21. maaliskuuta 2013

Hellää hoitoa

Tulisko teille mieleen ottaa kampaamo käynnille omat hiustenpesuvedet mukaan? :) Eräs rouva kantaa mukanaan vedet hiustenpesua varten. Kyseessä ei ole siis pullotettu raanavesi vaan ostettu mineraalivesi. Kuulemma noin viitisen litraa tarvitsee pesuun. Tämä juttu on tosi, mutta näin ei ole meillä päässyt käymään. Taitaa tämä olla paikallisten naisten pitkien ja paksujen hiuksien salaisuus. ;)


Ihon hoidon salaisuuksiin... Mulla on nyt ollut kokeilussa Dermalogican sarjasta kuivalle iholle puhdistusgeeli, kasvospray, kasvo- ja silmänympärys rasva. Puhdistusgeeli oli mielestäni miellyttävämpi kuin sarjan puhdistusmaito. Puhsistusmaito sopii herkälle iholle. Geeli poistaa meikin perusteellisemmin, eikä jätä ihoa kuivan tuntuiseksi. Multi active toner sprytä suihkautan kasvoille jonka jälkeen laitan kasvorasvaa Intensive moisture balancea. Toner kuulemma aktivoi ihon jne.. Kasvorasvan jälkeen pieni tippa Intensive eye repairia silmän ympärys alueelle. Iltasin on tärkeää puhdistaa ja suojata iho, koska yön aikana iho lepää ja hengittää.

Aamulla meikin alle laitan mun lemppari Vichyn kosteusvoidetta. Koostumus on just eikä melkein. Kevyt, ilmava ja imeytyy nopeesti. Vichyltä on myös saatavilla silmänympärysvoide, koostumus on nestemäinen ja kosteutta antava. Koostumus on mun silmänympärysiholle liian kevyt. Ei siis tarpeeksi tehokas. Dermalogican eye rapair on siis huomattavasti täyteläisempää.


Aurinko porottaa joka päivä, joten en halua näyttää suolakurkulta ennen aikoja! Niinpä olen tällä hetkellä alkanut kiinnittämään huomiota enemmän ihonhoito tuotteisiin. Aurinko kuivattaa ihoa huomaamattomasti, vaikka ilma on kostea. Huomasin myös Suomessa olessani että iho reagoi myös aivan eri tavalla mitä täälä. Iho imas kaiken rasvan mitä laitoin... Ilmastoissa on siis eroja, joten haluan ihon voivan hyvin.


 VS pinkkejä juttuja kesä aurinkoon! <3 Ihania tuoksuja. Kroppa saa hehkua ja kimmeltää! 

Viikonloppuja moi!
xoxo, Iina





2 kommenttia:

  1. Hei,mitä noi sun kesätuotteet tuossa kuvassa on? Ainakin joku itseruskettava, entä mikä tuo bronze on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Eli 'Glow' paketin mukana tuli Self tan itseruskettava, body shimmer ja huulikiilto. Erikseen ostin spray Bronze itseruskettavan. Spray on mun lemppari jos itseruskettavaa haluaa käyttää. Tosi näppärä! Viä en oo ehtiny testaan ruskettavia..

      Poista