lauantai 25. helmikuuta 2012

Normipäivä...

Tips & Toes super juttu kun Dubaihin tulee! kynnet kuosiin on must juttu... hintaa mani/pedikyyriin tulee noin 120 dirhamia eli noin 25 euroa. kaks filippiinityttöa ahertaa samaan aikaan ja aikaa kuluu vain tunti. Tips & Toes sijaitsee Palmilla tien toisella puolen jossa asumme. kävellen pääsee helposti perille.


kynnet kuosiin... varpaissa ranskis


ennen mani ja pedikyyriä kävin Ibn Battuta mallissa, pankkiasioilla ja tilpehööri ostoksilla. eli mukaan tarttu mm. käsisaippuaa, rasvaa ja meikkipeili. take away kahvi mukaan Starbucksista!


@home Ibn Battuta ja tilpehöörit pussissa


Lebanese food 


päivä sujui muutenkin lepposasti ja ilmakin oli ihan jees. päivällä syötiin libanonilaista ulkona auringonpaisteessa. illalla käytiin syömässä jenkkiketju P.F.Chang`s:ssa kanaa ja salaattia. kyseinen ravintola sijaitsee Mall of the Emirates:ssä eli (Moe:ssa). matkalla syömään kuolasin kevään uutuksia Louis Vuittonin liikkeessä, jossa oli ihanat ballerinat kaupunki käyttöön... hyllyyn ne jäi, koska totesin että "nyt säästetään rahaa bisneksiin... :D". iltapäivästä tosin potkittiin auton renkeita, koska pian on enemmän käyttöö pienelle "kauppakassille". sopivaa ei vielä löytynyt, eli etsiminen jatkuu...


eii Porschee... väärä väri... :D

Chevy Camaro moniväri... 

mutta tässä sitä jotain... haha


-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti