keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Suuunnitteluaaa

Muutama päivä menny ihan hujauksessa.! oon ollu fiiliksissä luvan saamisesta sekä asioiden etenemisestä. kaikki alkaa tuntumaan oikealta ja todellista! :) koko prjojektia olemme alkaneet suunnitteleen jo viime vuoden 2011 loppu puolella. aluks puhuttiin yrityksen perustamisesta yhdessä "niitä näitä"... sen jälkeen asia alkoi muuttumaan ja kehittymään bisnes ideaksi. aloimme asioista aloimme ottamaan selvää, tutustuttiin suomalaiseen kampaajaan joka antoi vinkkeijä, teimme alustavia laskelmia, etittiin sopivaa vuokrapaikkaa jne. paperi asioita oli läjä hoidettava... niistä suurimman osan tai siis kaikki delegoin sille joka ne haltsaa paremmin.. :D sanotaan nyt niin, että paperien täyttäminen, exel ja muut "viralliset" toimenpiteet jätän väliin, mutta muu suunnittelu on mun juttu! :D

käytiin eilen jälleen kerran Hakanin tykönä, jossa tarkotuksena oli allekirjoittaa vuokrasopimus. matkalla sinne sanoin, että "katotaan vaan niin tää ei tuu oleen viimenen kerta". ja niinhän se menikin... sopimuksessa oli kohta joka piti tarkistaa Alekilta. Alek on henkikö, joka auttaa meitä sopimus asioissa sekä hän tulee vastamaan vuokrapaikan pohjapiirrustuksista yms. joten Hakanin tulemme tapaamaan vielä monta kertaa...!


Hakanin tykö matka vie...



Al Attar, täältä tullaan Hakan...


eilen oli auringonotto päivä ja relasin... mutta mielessä pyöri vaan kaikki jutut! :) mietiskelin sisustusta, markkinointia, hintoja, riskejä, haasteita, käyntikortteja jne... suurin haaste tulee olemaan englanti, jota osaan liian vähän! noo toivon, että puhulla oppii eli nyt vaan puhumaan vähän joka päivä!



Palmin ranta


Meritähtii


Palmin rantapoika


pikku hiljaa hyvä tulee! ;)

-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti