maanantai 27. helmikuuta 2012

Nice day

siis löysin aivan ihania uusia vaatteita eilen... aaaahh!
olin moessa neljä-viis tuntia ja jalat oli aivan katki kun pääsin kotiin. mukaan tarttu farkkua, hametta, neuletta ja paitoja. olen Dubaissa käynyt nyt 13 kertaa ja nyt menin ensimmäistä kertaa vasta Zaraan ja Hennesiin. paikkoja olen yrittänyt välttää, koska kyseiset liikkeet sijaitsee Suomessa. joten haluan tehdä löytöjä vaateliikkeistä jotai ei ole jokaisen tytön päällä.

matkaa jatkoimme yhdessä kohti Al Attar rakennusta jossa meitä odotti Hakan. Hakan on henkilö, joka on vuokravälittäjä eli "agentti". hänen kanssaan neuvottelimme vuokrasopimuksesta. vuokrasopimusta emme vielä allekirjoittanut, koska sopimus on hyvä lukea läpi asianajajan kanssa. täälä Dubaissa ei asiat etene niin nopeasti, kuin Suomessa. on oltava tarkkana näissä asioissa, ettei pääse huijatuksi. täälä on lainsäädäntö hieman monimutkaisempi.



Al Attar business tower

kotiin päästyä oli kauhee nälkä... mulla kun laskee verensokeri, niin silloin kannattaa varoo. räjähdän helposti! eli siis vaatteiden vaihto ja nokka kohti Atlantista.
Atlantis on mun yks lemppari paikka koko Dubaissa. suosittelen sitä kaikille nähtäväks jos Dubaihin tuutte. :) Atlantis resortteja löytyy maailmasta kaksi ja toinen sijaitsee Bahamalla. Atlantis tunnetaan myös  isosta akvaariosta, jossa kalat ja muut ötökät uiskentelevat. 



Atlantiksen pääaula



käytävällä


pääaulassa 4 kappaletta suihkulähteitä vierekkäin


tässä Facebook sivut Atlantikselle! 


Atlantiksella on ravintoloita, desing vaateliikkeitä, korukauppoja, lounge tyyppisiä baareja, yms. Yks suurimmista buffet pöydistä löytyy ravintolasta nimeltä Kaleidoscope. aivan mahtava paikka ja ruokaa löytyy moneen makuun! ilmanmuuta sinne sitten kaikki syömään!? ;)

atlantiksen akvaario, turistien suosittu kuvauskohde...
ja tiesittekö, et akvaariolasi on paksuudeltaan 30 cm



tällä kertaa sinne emme menneet, vaan italialaiseen Ronda Locatelli. tämä paikka siis myös sijaitsee Atlantiksella. pastat masuun!


sisäänkäynti italialaiseen



kuinka moni on käynyt Atlantiksella ja ylipäätänsä Dubaissa?!

-Im

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti