perjantai 24. helmikuuta 2012

Pikku lauantai

Alkaa oleen taas pientä "loma" fiilistä rinnassa. Perjantai aamuna lento kohti Dubaita! ;) Huominen vielä ja sitten saan relata hetkeks, tai no niiiin... Oon kaks viikkoo pois treen kuvioista.

Päivä alko tänää ihanasti auringon paisteeseen, mutta sitten alkokin lumimyräkkä ja illalla kun lähin hommista niin olikin keli nollassa. Nice! Mielessä mietin et, oikeeseen aikaan lähden taas karkuun... :D Tänään oli myös aika merkittävä päivä mulle. Mulle tulee ensimmäinen työntekijä, Jenni joka jatkaa palveluja. Pääsen viimein toteuttamaan itseäni ja rekentamaan yritykseni tulevaisuutta! Haikeelta se tuntuu, että en enää itse tee rakkaita asiakkaitani. Mutta elämässä eteenpäin sano mummo lumessa!

Tein tänää kirjanpitoo ja mietin tulevia uusia työntekijöitä uuteen paikkaan. Haku on käynnissä nyt viä viikon verran Tampereella. Tarjolla on kahdelle parturi-kampaajalle vakituinen työ Dubaihin! Hakemuksia on tullut kiitettävän verran ja niistä muutama on noussut kärkeen ylivoimaisesti. Tarkoituksena on saada laadukas huippu tiimi kokoon!

Oon niin innoissani tulevista uusista jutuista, etten meinaa pysyä housuissani!
Nyt kun pe Dubaihin meen, niin selviää lisää kaikkee ja tiedän sen jälkeen taas enemmän.
Huhtikuu kun koittaa alkaa Dubaihin muutto läheneen! JEAH!


pian vaihtuu näkymät... "Kakkos" kodin makkarin parvekkeelta, edessä Marina


<3: Iina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti