perjantai 24. tammikuuta 2014

Haetaan Parturi-Kampaajaa

Haemme parturi-kampaajaa iGlowhun tänne Dubaihin eli nyt kannattaa rohkeasti hakea! Jos olet tai tiedät hyvän tyypin niin ehdottomasti viestiä tulemaan. Hakijalta edellytämme ammatillista osaamista sekä asiakaspalvelu taitoja. iGlow salonki on vain tarkoitettu naisille eli asiakaskuntana meillä on pääosin länsimaalaiset/skandinaviset. Työkielenä englanti ja suomi. 


Haluan painottaa sitä, että Dubai on erinomainen paikka asua! Täälä ei ole sotia, tai kukaan ei sylje päälle tai ahdistele kadulla yms... Asumisalueet on pääsääntöisesti vartioituja eli ketkään pummit/kerjäläiset ei siä hiipparoi (täällä ei kylläkään niitä ole)! Voisin sanoa, että turvallisempaa elämistä on täällä kuin Suomessa, koska rangaistukset ovat kovia. Pienestä rikkeestä esim. naisen ahdistelusta saa linnaa ja karkoitetaan maasta. Jos elät ja liikut normaalia elämää niin et joudu vaikeuksiin!


Olen muutaman kerran nyt kuullut siitä, kun ihmiset päivittelevät kuinka "vaarallista" on asua ulkomailla... Itse olen blondi ja liikun täällä aivan vapaasti! Ajan autoa, käyn kaupassa ja teen normaaleja arjen juttuja. En ole koskaan joutunut ongelmiin tai tuntenut "alemmuuden"tunnetta mitä yleensä naisen asema muslimimaassa on! 


Meillä paistaa joka päivä aurinko... ;)

-Iina-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti