maanantai 6. tammikuuta 2014

Less more


Tässä meille kaikille hyvä muistutus tälle vuodelle! Itse ainakin pyrin muuttamaan mielipiteitä sekä ajatusmaailmaa. Tiedän jo mitä näistä asioista pitäisi parantaa omalla kohdalla. Muutos ei tapahdu hetkessä eikä parissa päivässä vaan pikkuhiljalleen. Mielestäni jokainen tietää henkilökohtaisesti mitä asioita pitää kehittää ja mitkä asiat tarvitsee parannusta. 


Parannusta heti uuden vuoden päivään, ihanan lounaan merkeissä Grosvenor housen Siddharta loungessa. En muista koska olisin istunut ja ihmetellyt maailman menoo kolme tuntia. Mikäs siinä kun ei mihinkään kiire ja lehdestä sai ihailla ilotulituksien kuvia.


Joskus tuttu kysyi, että eikö täällä ole mitään "nopeeta" ravintolaa tai kioskia. Hyvä kysymys, koska täällä ei ole. Et siis voi mennä jonottaan lihistä nakeilla Vaakonnakkiin tai keskellä katua olevaan peräkärry snägäriin. Snägärin kun tohon keskelle yökerhon pihaan laittas niin porukka kattois et mikä toi on... Tai sit ne vois jopa olla ihan innoissaan... Mut en ihan heti näkis sitä toimivaks täällä... :D Meijän kioskit täällä on siis huoltsikat, jossa on yhteydessä yleensä mäkki tai vastaava.

Terkkuja sateisesta Dubaista! :o Ilma tuntuu kuin Suomen kesältä. Ihanan raikas ja piristävä!

-Iina-





4 kommenttia:

  1. Joka ostarilla on food courts (kiinalaista, mäkkäri, subway yms.), joista saa suht nopeesti pahimpaan nälkäänsä. Toki jo meneminen ostarille vie oman aikansa.

    VastaaPoista
  2. Jep, totta. Mutta niitä ei voi verrata keskenään perinteiseen snägäri tunnelmaan.. :)

    VastaaPoista
  3. Jumeirah Beach Rd:n varrella kun pysahtyy ja toottaa niiden pikkukuppiloiden edessa niin tuodaan shawarmat ja just puristetut mehut suoraan autoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon huomannu! Pitää muistaa kun siitä ajaa ohi..

      Poista