sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuosi 2014

Ja oikein ihanaa Uutta Vuotta 2014! Vuosi vaihtui ja melkein ollaan lähempänä kevättä... Tapani mukaan en tehnyt mitään lupauksia tai muita projekteja mitkä pitäisi toteuttaa tänä vuonna. Tietysti tämä perus kaava, että terveellisempää sekä liikunnallisempaa elämää... Sitä en lupaa, koska sitähän me kaikki haluamme. Eli siis liikutaan ja syödään entistä terveellisemmin, että voidaan hyvin ja jaksetaan. Olen myös huomannut sen kuinka tärkeää nukkuminen on. Riittävän ajoissa kun menee nukkuun jaksaa huomattavasti enemmän. Pitää säilyttää sama unirytmi eikä nuku liikaa niin johan auttaa!


Uuden vuoden vaihtuminen oli aivan mieletön!!! Koko show tästä linkistä. Pakko katsoa. :D
Dubai teki ilotulituksen maailmanennätyksen mikä tarkoittaan 6 minuuttia 100km säteellä yhtäsoittoo rakettien ampumista. Huh. Raketit ammuttiin Palm Jumeirahista ja Worldin saarista. Tätä hommaa varten oli järjestetty Atlantikselle bussi kyydit ja tiet suljettiin... Voitte vaan kuvitella, että eihän se nyt tietenkään menny kuin elokuvissa... Ihmisillä meni hermot ja jätti autot keskelle tietä. Tutut oli istunu autossa kirjaimmellisesti yli 2h ruuhkissa. Onneks me päästiin ennen pahimpia ruuhkia kotiin.
Raketit ammuttiin rekoista ja saarilta veneiltä. Ennätystä suunniteltiin 10kk ja sitä oli toteuttamassa 200 henkeä.

Oma uusi vuosi alkoi tuttujen luona kylässä. 
Jonka jälkeen juoksujalkaa Riva ravintolaan, joka sijaitsee siis aivan kodin vieressä palmilla. 


Olin niin fiilareissa tulevasta ilotulituksesta, että sitä en halunnut missata. Rivassa oli hyvät bileet päällä eli mainio paikka viettää uutta vuotta. 




Tässä siis omat näkymät ilotulituksesta, joten koko homman tajuaa vasta yläkuvasta ja videon kautta. Mulla menee vieläkin kylmänväreet kun muistelen.


-Iina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti