lauantai 23. marraskuuta 2013

Yöelämä ja ravintolat Dubaissa

Pukeutuminen ja hotellit kerrottu, niin seuraavaksi vuorossa yöelämä ja ravintolat.

Ravintoloita löytyy Dubaissa joka kulman takaa ja shoppareitten yhteydestä sekä hotellien vierestä tai samasta rakennuksesta. Alkoholia saa vain hotellien yhteydestä olevista ravintoloista. Tämä siis koskee niitä ketkä haluaa lasin viiniä tai kaksi juoda ruuan yhteydessä. Jos olet siis lounaalla niin älä hermostu jos et saa aperatiiviä shoppailun lomassa. ;) Shopping malleissa syö edullisesti siis food courdeissa. Sieltä löytyy tutut mäkki ja subi, mutta ei kai niitä nyt lomalla kukaan syö... :)) Shoppareista löytyy paljon kivoja kahviloita ja tasokkaampia ravintoloita, jos haluaa nautiskella.

Shakespeare kahvila
Hintataso ravintoloissa on noin suurinpiirtein Suomen hintatasoa. Tottakai riippuu siitä missä syö, miten syö ja millainen ympäristö ravintolassa on. Ravintoloiden hinnat on parista eurosta satoihin euroihin. Ravitoloita on moneen makuun. Löytyy thaimaa-, italia-, kiina-, pakistani-, irania-, libanoni-, intia ja argentiinalaista ruokaa, sekä kaikkea muuta mitä en luetellut...
Arabialaista ruokaa on libanonilainen. Kannattaa kokeilla!
Brunsseja löytyy Dubaista paljon. Yleensä perjantai on brunssipäivä, mutta toki muinakin päivänä löytyy. Brunsseja saa parilla kympillä pariin sataseen. Löytyy shamppanja brunssia, aamiaisbrunssia ja iltapäivä teetä. Eli vaihtoehtoja löytyy.

Tässä muutamia omia lemppari ravintoloita mun makuun:
(Muistakaa, nää ruoka hommat on mielipiekysymyksiä...)

- Jones, lounaspaikka (Sheikh Zayed road)
- Salmontini, parhaat shushit (Mall of the Emirates)
- Buddha Bar, itämaista moneen makuun (Marina)
- Riva, olohuoneen jatke... (Palm Jumeirah)
- Gaucho, lehmä sisustus (DIFC)
- Times of Arabia (Souk Madinat)

Riva
Yöelämän pukeutumisesta kerroin jo edellisessä postauksessa. Eli noudattakaa pukukoodeja. Ei rantavetimissä yökerhoon tai sandaali tennisukka yhdistelmässä... Yökerhot löytyy hotellien yhteydestä, koska silloin ravintola saa tarjota alkoholijuomia. Drinksut maksaa noin 10€ ja siitä ylöspäin, jos haluaa sen vaaleanpunaisen, sateenvarjolla ja muilla härpäkkeillä. Yökerhoissa on myös varattuja paikkkoja isommalle bileporukalle. Voit siis varata "alueen" yhdeksi illaksi. Hinnat kannattaa sopia ravintolan kanssa, hintahaarukka on satasista-tonneihin... Ladies Night illat on yleensä tiistaisin, mutta melkein joka päivä löytyy jotain. Yleensä naisille ilmaista juotavaa/skumppaa ja ilmainen sisäänpääsy. Ladies night tarjoukset vaihtelevat paikkakohtaisesti.

Muutamia näkemisenarvosia menomestoja:

- Night Club 360° (Jumeirah Beach Hotel)
- Cavalli Club (Fairmont Hotel)
- People by Crystal (Wafi mall)
- Embassy (Grosvenor house)
-  Cirque Le Soir (Fairmont Hotel)
- VIP room, speciaali iltaa varten... Pöytävarauksella. (Sheikh Zayed road)

Cavalli Club
Chillausta ja shishaa:

- Romanttiseen iltaan Al Qasr hotellin kattoterassi
- Siddharta lounge (Grosvenor house)

Siddharta Lounge
-Iina-




4 kommenttia:

  1. Kiitos taas hyvästä postauksesta, erittäin hyvä tietopaketti jälleen kerran! Aionkin testata noita suosittelemiasi paikkoja todellakin ;) Tuttavani sanoi minulle, että Dubaissa voisi helposti tulla tylsää kun olemme 3vkoa siellä... Ja mitä enemmän luen Dubaista tuntuu, että tylsää siellä ei ainakaan tule... Shoppailua ja hyvää ruokaa rakastan.. Ne ovat ainakin Dubain valttikortteja... Mutta olisiko vielä jotain nähtävyyspaikkoja tai jotain paikkoja yleisesti mitä ehdottomasti pitäisi Dubaissa nähdä/kokea? Burj Khalifaa, mall- kauppakeskuksia ja aavikkosafari lukuunottamatta :)
    Ystävällisin terkuin taas, Yasmine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Ei täälä tylsää tuu! Hhmm... Deiran soukeille. Siä pääsee hyvin "vanhaan" Dubai tunnelmaan. Löytyy mausteita, sit sellasia nättejä kortisteltuja "rantamekkoja" vai mitä ne nyt on.. Sitten tietysti voit tulla meille iGlowhun kynnet lakkauttaan bileitä varten.. :)

      Poista
  2. Hei.. Tuli mieleen, että oletko käynyt siellä maailman ainoassa "seitsemän"tähden hotellissa burj al arabissa? Jos olet niin mitä pidit paikasta? Eikö sinne jo joudu maksamaan sisäänpääsymaksun ja miten hintataso? Me haluttais poikaystävän kans kokea sitä ja käydä siel syömäs.. Vaikka kukkaroa se paljon varmaan verottaakin... Mutta on varmasti sen arvoista... Jos olet käynyt siellä niin suositteletko? :-) ystävällisin terkuin, vakio lukijasi Yasmine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon käyny.. Voin tehdä myöhemmin postauksen siitä.

      Poista