perjantai 15. marraskuuta 2013

Vilpoiset illat

Kuinka hullulta se kuullostaa, niin ilmat tuntuu vilposelta... Mittarissa iltalämpö näyttää +27. Tosi kivaa, koska nyt pystyy liikkuun ulkona ja voi pukea päälle syysvaatteita. Mua vaan niin harmittaa kun osa syysvaatteista on Suomessa.. :/ Tämä vuodenaika syys-maaliskuu on parasta aikaa lomailuun. Ilmat ei ole polttavan kuumat. Suosittelen siis talvipakkasilla harkitsemaan lomaa Dubaihin. Täälä paistaa aina aurinko. <3 


Dubai paikkana jakaa mielipiteitä. Jotkut rakastaa ja jotkut vihaa. Kun joku kysyy, että viihdynkö täälä niin vastaan aina että hyvät ja huonot puolet on joka paikassa. Moni ei tykkää Dubaista kun on niin "muovinen". Tekemällä tehty. No joo onhan tää joo, mutta haloo mitä sitten. Ei täälä kasva pellot ja puut valtoimenaan niinkun Suomessa. Autot saastuttaa jne. Japanissa on sama homma. Samat saasteet sun muut on joka paikassa. Se mikä kyllä vähän harmittaa kaikki roskat menee samaan laariin. Kierrätystä täällä ei tunneta. Tölkit ja pullot vaan sekajätteisiin, tyhjiä pulloja ei viedä kauppaan! Jotain kierrätyspisteitä löytyy, mutta huhu liikkuu että loppupeleissä kaikki laitetaan yhteen.
Roskat poltetaan kaukana aavikolla...


Tottakai kaipaan tiettyjä asioita/juttuja Suomesta. Olen löytänyt täältäkin niitä asoita mitä varmasti tulisin kaipaamaan Suomessa. Perhettä ja kavereita kaipaan, (terkkuja vaan äiti)... Tänne mää nyt oon asettunut ja katotaan mitä elämä tuo tullessaan. Eilen kauppoihin oli tulla tupsahtanu joulu koristeet. Täälähän juhlittiin muslimien joulua ja uutta vuotta jo pari viikkoa takaperin. Meidän jouluaatto on siis tavallinen arkipäivä siinä missä muutkin päivät. Liikkeet on auki ja työpäivät on normaalisti.


Eilen illalla laitoin kynttilää palaan ja totesin, että ei enää montaa viikkoa jouluun!
-Iina-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti