maanantai 18. marraskuuta 2013

Hotelli Dubaista?

Tässä kooste hotelleista Dubaihin matkaaville. Eli jos oot tulossa Dubaihin ja tarvitset hotellia tässä muutama vinkki. Voit linkittää kirjotusta myös tutulle jos et itse ole matkustamassa. 

Hotelleja löytyy laidasta laitaan. Ensin kannattaa miettiä mikä on pudjetti. Hotelleja löytyy noin 60€ ylöspäin tuhansiin euroihin. Hotellien hintoihin vaikuttaa ajankohta ja sijainti. Kannattaa siis olla tarkkana tarjousten kanssa. Hotelleja löytyy rannan läheltä, sekä "keskustasta" ilman rantaa. Eli haluatko rantaloman vai kaupunkiloman? Jos haluat rantaloman silloin kustannuksia hotellista tulee normaalisti hieman enemmän.

Rantahotelleja:

- Mina Seyahi tästä lisää
- Hilton Marina tästä lisää
- Atlantis The Palm tästä lisää

Nämä kaikki hotellit on kulkuyhteyksien päässä joka paikkaan. Taksilla pääset kulkemaan kätevästi tai rohkeat voi kokeilla metroa. Atlantis on ainoa paikka mihin pääsee vain taksilla tai järjestetyllä bussikyydillä. Taksit täälä ei maksa mitään, muutaman hassun euron. Atlantiksessa on myös vesipuisto, joka sopii passelisti lapsiperheille. Nähtävyytenäkin Atlantis on makee, jos ei yövy kyseisessä paikassa.

Atlantis

Mina Seyahi

Kustannuksissa voi mahdollisesti hieman säästää jos valitset kaupukiloman. Silloin sinulla ei ole rantaa hotellin yhteydessä, mutta voit mennä erikseen yleiselle uimarannalle esim. Kite surfing Beach tai Jumeirah Beach park. Surffari poikia löytyy kite beachilta eli sinne voi mennä tsekkaan maisemat.. ;) 
"Kaupunkihotelleja" voi löytää muutamalla kymmenellä eurolla riippuen siis taas ajankohdasta, sijainnista jne. 

Kaupunkihotelleja:

- City Max hotel tästä lisää
- Ibis hotel tästä lisää

Ibis hotellissa on vaihtelevasti tarjouksia. City Max hotel sijaitsee Mall of the Emiratesin takana eli shoppaileen pääsee nopeesti. Myös näistä hotelleista pääsee kätsysti joka paikkaan esim. Dubai mallille, Burj Khalifalle ja Souk Madinattiin.

Burj Khalifa

Kun matka on päätetty ja mietittte paikanpäällä ruokaravintolaa.. Suosittelen kokeilemaan libanonilaista (paikallista) ruokaa. Hyvä ruokapaikka on Reem Al Bawadi kurkkaa tästä. Käteinen (dirhami) toimii maksuvälineenä. Kannattaa pitää käteistä mukana, takseihin ja muihin pieniin ostoihin. Isommat ostokset voi ostaa kortilla. Taskuvarkaita liikkuu yllättävän vähän, mutta kannattaa kuitenkin olla aina varuillaan. 

Mukavat lomakelit alkaa loka-huhtikuussa. Päivälämmöt on silloin noin +28 ja iltaisin +24. Eli mukava keli liikkua ja syödä ulkona. 

Tässä nyt tärkeimmät! Kysykää jos tulee jotain mieleen. :)

-Iina-







9 kommenttia:

  1. Hei kaunotar! Olen tulossa dubaihin 20.12-10.1.2014.. Mietin, että onkohan silloin hyviä aurinko ilmoja ja saako silloin rusketusta? Mitäs pidät bur dubai ja deira alueista? hotellinin on viiden tähde nhotelli bur dubaissa.. Onko bur dubai ja deira alueet aivan kamalia kun olen lukenut keskustelupalstoilta että niihin ei kannattaisi majoittautua... Ja onko dubaissa 24.12 mitään joulujuttuja, mitä aattona voi siellä tehdä? Ja sitten uusi vuosi, silloin on varmaan kunnon juhlat meneillään? Mites dubain hintataso? Ovatko ravintolat suomea kalliimpia ? Super kaunis kiitos sinulle vastauksista :) terkuin, yasmine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Yasmine!
      Tuohon aikaan illat olla viileämpiä, eli kannattaa ottaa pitkähihainen/kevyt takki mukaan. Aurinko paistaa päivisin, eli saat hyvin nauttia säteistä.. Joskus on sadetta ripotellut, mutta se on hyvin vähäistä Suomen sateihin verrattuna. :) Burj Dubaista ja Deirasta löytyy hotelleja edullisemmin. Matkaa keskustaan on jonkun verran.. Henkilökohtaisesti en välttämättä menisi sinne. Taksilla joutuu pörrään ees taas ja ruuhka aikaan tiet on tukossa. Joulu täälä on ihan tavallinen arkipäivä/viikko. Kaupat on auki ja ihmiset on töissä. Joulu brunsseja löytyy hotellien yhteydestä. Uuteen vuoteen ihmiset panostavat. Korkeat hinnat joka paikassa, jopa kampaamot laittavat tuplahinnat kampauksiin. Ilotulitus on super makee! Hintataso ravintoloissa on noin Suomen hintatasoa, mutta se riippuu ravintolasta. Edullisesti syö shoppareitten food courdeissa. :)

      Poista
  2. ja voitko tehdä postauksen dubain pukeutumisesta, miten turistin kannattaa pukeutua... ja mites toi joulu-tammikuu kun sinne tulee ja pakkailee niin ottaako mukaan hellevaatetta vai lämpöistä? terkuin.. yasmine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kirjoitan siitä seuraavaksi. :) Mukavaa lomaa Dubaihin ja tuu poikkeen iGlowssa!? ;)

      Poista
  3. Eipa kannata sitten varailla aikaa 'sinun' firmasi tarjoamiin palveluihin, kun vihjaat hintojen korotuksesta.
    Terveisin,
    Entinen asiakas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      En mielestäni ole ilmaissut hintojen korotuksesta..? Tarkoitatko tuota edellistä kommenttiani? Nyt en ihan ymmärrä? Meillä kampaukset maksaa 200dhs ja siitä ylöspäin ja kiharat 150-200dhs. Kesän jälkeen meille tuli hinnankorotuksia muutamiin eri palveluihin kuten, hierointoihin sekä kotikäynteihin. Palautetta hinnoista yms. saa lähettää yksityisesti iglowbeauty@gmail.com. Otamme kaikki mahdollisen asiakaspalutteen vakavasti ja pyrimme parantamaan yrityksemme toimintaa.
      Mukavaa viikonloppua! :)
      -Iina

      Poista
  4. Olen käynyt Dubaissa 12kertaa ja omat suosikkihotellini ovat: The Palace The Old Town, The Address Downtown, The Address Dubai Mall, Jumeirah Emirates Towers ja The Raffles.Abu Dhabissa suosittelen Viceroy, Etihad Towers.Ainutlaatuinen kokemus on Qasr Al Sarab, n.2h ajomatka Abu Dhabista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hyviä hotelleja kaikki. Abu Dhabista en osaa suositella hotelleja. Olen käynyt tutustumassa vain Palace hotelliin. Olet tainnut tykästyä Dubaihin... :)

      Poista
  5. Arabiemiraatit on yksi suosikkipaikoistani :) Emirates Palace -hotellia Abu Dhabissa en suosittele, hotelli ja palvelu olivat pettymyksiä, vain uima-allasalue on tosi kiva.

    VastaaPoista