sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Summer time


Niinkun jo jossain aijemmassa postauksessa kirjotin, ihonhoidosta on tullut normaalia tärkeämpää. Aurinko paistaa täälä läpi vuoden. Otin käyttööni Hawaiian Tropic aurinkovoiteet. Dry Spray Oilissa aurinkosuojakerroin on 15 ja Shimmer Effectissä kerroin 20. Spraytä suihkauttelin koko kroppaan, ja tähän asti paras öljy mitä mulla on ollut. Ei tullu ällön kiiltävää kroppaa ja olo ei ollu niin tahmanen! Shimmer voiteessa on kevyt koostumus ja se sisältää ylläri pylläri pientä hohtoo. Laitoin sitä kasvoille. Tuoksu on jees. Ens kerrallalla kerroin pitää olla vahvempaa kasvoilla. Naama punotti kun tomaatilla!  Ja toinen juttu, en halua vanheta ja rypistyä. Muistakaa, että kerroin ei estä ruskettumista vaan suojaa ihoa palamiselta. 


Ensimmäistä kertaa elämässäni aloin syömään kuuriluontoisesti aurinkokapseleita (beetakaroteenia). Muistan, kun joskus niitä söi kaikki, aattelin et niillä tulee ruskeeks tekemättä mitään... Ravintolisä tehostaa rusketusta ja vahvistaa ihoa. Käyttö aloitetaan 2-3 viikkoa ennen altistumista auringonvalolle ja jatketaan niin pitkään kuin altistuminen jatkuu. Suncaroten valmisteen ostin Suomesta Lifestä ja maksoi noin 15€. Oli hieman kalliimpaa kun muut, mutta tässä on lisänä mm. luonnollista  E-vitamiiniä ja lykopeenia.


Viikonloppuna siis veneilttiin ja yritin tietysti kaikilla keinoilla saada auringonsäteet maksimoitua. Vaikka aurinko paistaa, niin tulee tosi vähän otettua aurinkoa. Ei sitä vaan jaksa maata paikallaan...

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille!
-I-

2 kommenttia:

  1. Apua kuinka pienet kertoimet!
    Iholla on muisti, minkä olen muutama viime vuonna huomannut.
    Lisää kertoimia, jotta pysyt hehkeänä

    VastaaPoista
  2. Täytyypä ottaa itsekin aurinkokapselikuuri ennen reissua. Rusketus maksimiin! En malta odottaaaaaa ;) <3
    -C-

    VastaaPoista