maanantai 6. toukokuuta 2013

May Day Brunch

Meillä oli viikonloppuna vappu riennot Fairmont Hotellissa Spectrum on One:ssa. Täälä vappua ei juhlita, eli samanlaista örvellystä ei nähdä. Söin siis hyvällä mielellä pari munkkia vapun vieton kunniaks! Brunssi alkoi jo kahdeltataoista. Suomalaisia yhteensä noin 40 ja arvata saatte mikä oli meno iltapäivästä.


Brunssit on tosi yleisiä täälä. Brunssit on yleensä perjantaisin ja alkaa puoliltapäivin. Pöydät notkuu ruokaa. Saat itse valita erilaisilta  buffapöydiltä, otatko esim. sushia vai thaimaalaista. Jälkkäreitä löytyy moneen makuun. Sitten löytyy myös juoma pisteitä jossa tarjoillaan drinksuja. Paikasta riippuen saat shamppanjabrunssin, jossa lasia täytetään koko aika. Nälkäisenä et ainakaan kotiin lähde. Ja kannattaa mennä kivalla porukalla niin tulee hauska päivä.


Fairmontin brunsilla oli hanhenmaksaa, mikä jäi mun osalta syömättä. Kaikki muut jonotti sitä.. Brunsseille saat pukeutua vimpanpäälle, tai sitten rentoon kesä mekkoon. Brunssit on myös kivoja talvi aikaan jolloin pystyy istuun ulkona. Nyt on ilmat jo niin kuumat ettei pysty.


xoxo
-Iina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti