sunnuntai 12. toukokuuta 2013

iGlowsta


Vuosi sitten tähän aikaan rakennettiin iGlowta. Huh. Oli mielettömän kuuma ja kaikki oli hiukan epäselvää. Epäselvää sen takia koska päästään avaamaan ovet ja mitä asioita pitää vielä hoitaa jne. Jännää aikaa! Jokainen täälä asuva tietää, että ramadanin aikana rakentaminen viä paljon aikaa... Oli muutaman tunnin taukoja jolloin kukaan ei tehnyt mitään, paikat oli kiinni ja tavaroita piti tilata. Inshallah... Voin kertoo, että hermoja koeteltiin. Suomessa kun on totuttu järjestelmälliseen menoon ja aikatauluihin. 


Mitä meille nyt kuuluu? :)
Meille kuuluu aivan samanlaista mitä teille kaikille kauneudenalan yrittäjille sinne Suomeen tai muualle päin maailmaa. Niinkuin jokainen tietää, hetken aikaa se vie jolloin pysyvä asiakaskunta säilyy. Pakko taas kiittää kaikkia suomalaisia asiakkaita, jotka ovat ottanut meidät niin ihanasti vastaan. Eli hommat luistaa kun on parhaan porukan kanssa tekemisissä! Pähkinänkuoressa: naurua, kyyneliä, onnistumisia, riemua, hermojen hallintaa, viihdyttämistä, designia! 


Täälä toimiminen on kuitenkin hieman erilaista mitä Suomessa. Esimerkiksi asiakkaat jättää kylmän viileesti tulematta, ilmoittamatta ollenkaan. Aivan varmasti näin on myös Suomessa, mutta siellä yrittäjänä voit laittaa laskun perässä tulemaan peruuttamattomasta ajasta. Mikä on ymmärrettävää, koska se on omasta kukkarosta pois, mutta täällä tälläistä käytäntöä ei ole. Kyllä se aina vähän kirpaisee kun kalenterissa on viisi tuntia varattu keratiini suoristukseen...


Toinen juttu on aikataulu... Jos tulet 15min myöhässä kampaajalle, oletko silloin myöhässä? No tottakai olet ja pahoittelet tilannetta. Täällä... Tulet kaksi tuntia myöhässä ja eiiihän nyt pahoitella tarvitse. Jos joku sanoo et on 5-10min myöhässä niin voin kertoo, että silloin olet etuajassa. :)

Luxsus sarja L'anzalta. Uus shamppoo ja hoitsikka. Aivan loistava!

 Uusia juttuja tulee ramadanin jälkeen! Palvelut laajenee! Dubain parhaaseen ammattitaitoiseen porukkaan liittyy osaamista lisää. :)) Siitä lisää myöhemmin. Tehdään kesän jälkeen myös kuvaus hommaa ja siitä tulee UPEE! Sitten tulee myös pientä pikku "hyvää" palveluihin...
Heii kaikki nyt seuraamaan iGlowta myös instagramiin!


Mukavaa maanantaita! 
Iina xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti