lauantai 6. huhtikuuta 2013

Keväinen sunnuntai

Heissan kaikki ihanat!
Palaan nyt ajassa hieman taaksepäin, koska sattu sopivasta kaksi tärkeää päivämäärää päällekkäin. Helmikuussa 28 päivä lopetin Tampereen IGlown toiminnan ja vuosi siitä taaksepäin 28.2.12 allekirjoitin toimintaluvan Dubaihin! Siis sattumalta samat päivämäärät. Vuosi välissä ja niin paljon kaikkea tapahtunut. Niin se aika rientää! Ei kannata liikaa suunnitella elämää eteenpäin, päivä kerrallaan. Jos suunnittelet liikaa saattaa tulla pettymyksiä.

iGlowsta puheenollen nyt lukijat haluan kuulla millainen on teidän mielestä täydellinen kosmetologi käynti? Tekeekö siitä täydellisen tuotteet, palvelun laatu, hinta, ympäristö..? Onko teillä lemppari tuotesarjaa? Kuinka usein käytte hoidoissa?


Ladies Clubin aitojen puolelle pääsee vain naiset. Clubilla on ranta, kuntosali, ryhmäliikuntatunteja yms. naisille tarkoitettua ajanvietettä. Kauneushoitoloista suurin osa on tarkoitettu vain naisille. Ikkunoissa pitää olla teipit, jotta sisälle ei näe. JLT:n alueella missä iGlow on niin siellä ei saa ikkunoissa olla naisen kuvia tai mitään paljasta pintaa... Ladies Clubilla on eri asia, koska koko paikka on vain naisille. Joidenkin hotellien yhteydessä on salonki naisille ja miehille. Meillä iGlowssa on asiakkaana on suurin osa eurooppalaisia. Suomalaiset on ottanut meidät vastaan erittäin hyvin. Kiitos siitä Suomi yhteisö. <3


Meillä oli iGlowssa myös naistenpäivä, jossa oli kaikkee pikku kivaa. Pitää useemminkin järjestää, vaikka seuraavaks 1-vee juhlat! Niin joo ja tässä kuussa tulee täyteen mulle tasan vuosi asumista Dubaissa... Monta vuotta vielä edessä. Ei sitä koskaan tiedä mistä itsensä löytää!


Kivaa uutta viikkoo sateiseen ja hiekkamyrskyiseen Dubaihin.. 
Ihanaa sunnuntaita kaikkialle!

Halit, Iina 








4 kommenttia:

  1. Ihailen sun elämää, unelma duuni upeassa ympäristössä :)

    VastaaPoista
  2. Kosmetologilla tärkeää on että hoitohuone on tarpeeksi tilava, ettei kosmetologi töni minua jatkuvasti kun nousee ylös hakemaan vettä/puhdistamaan välineitä (tai mitä ikinä hän tekeekään). Lisäksi on tärkeää, että hoitohuoneessa on se vesipiste, ettei kosmetologi ravaa jatkuvasti jossain hoitotilan ulkopuolella hakemassa vettä jne. Ja vielä, en halua käydä yhden-naisen puljuissa, koska silloin kosmetologi joutuu palvelemaan asiakkaita/vastaamaan puhelimeen minun hoitoni aikana. Ja on myös hyvä kertoa koko ajan asiakkaalle mitä tuleman pitää ja esim aineiden vaikutuksen keston jne.

    Huomaan, että kampaajallla em asiat eivät haittaa minua lainkaan, mutta kosmetologin luona on silmät peitettynä, joten on kiva että se on rauhoitettu hetki.

    Käyn 3-4 krt/vuodessa kosmetologilla, ainoastaan kasvohoidossa, joten mitään lempisarjaa minulla ei ole. Jane Iredalen meikeillä yleensä laitetaan naama kuntoon kotimatkan ajaksi. Niistä pidän paljon, olen ostanut niitä kotiinkin.

    Kiva kuulla elämästä Dubaissa, haaveilen sinne muutosta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, hyviä huomioita. Pienillä jutuilla tekee käynnistä onnistuneen. Hetki on rentouttava, muutaman kerran on tehnyt mieli nukahtaa. Tavarat kassiin ja kohti Dubaita vaan... ;)

      Poista