torstai 11. huhtikuuta 2013

Bangkok yeah right!

Hellou! Ja terkkuja Thaimaan Bangkokista! 


Minilomalla vain kuuden tunnin päästä Dubaista. Tuntu et oon ihan out, jos täälä ei oo käyny... Mut nyt täälä sitä ollaan! Aika iso lasku Dubaista tänne. Aika hurjaa menoo... Niin päinvastainen paikka. Ladyboyt, paljasta pintaa ja mitä viä.. Huh.

Niin, ja tänää menin ihan fressinä altaalle ottaan aurinkoo. Tai siis piti mennä. Altaalta etin mukavan paikan ja levitin Davineksen tanmaximizeriä, et tulis oikeen kiva rusketus. Tilasin mango smoothien.. Oi että! Siitä kymmenen minuuttia ja alko aivan hirvee vesisade ja ukonilma... Tosi kiva! Kaikesta huolimatta oli kiva olla vesisateessa, Dubain kuivien kelien jälkeen.. Ei me sokerista olla. :)

Laitan kuva reportaasia matkasta sit kun pääsen kotiin! Nähdään, kuullaan, Bangkok kuittaa!
Pusss, Iina


5 kommenttia:

  1. oih ihanan näköisiä juomia ja muutenkin tosi ihana blogi sulla! käy kurkkaamassa munki blogiin :) http://pauliinawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Bangkok on ainut suurkaupunki joka on vienyt sydämeni täysin. I like it <3 Parin viikon päästä taas pääsee sinne. Kaaottinen mutta ihana kaupunki, jokaiselle löytyy jotain. Pakko kysyä, missä hotellissa olet?
    Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hilton Millenium, tästä pääsee mukavasti joka paikkaan. Rento meno, hyvää ruokaa ja ihmiset on iloisia! Harmi nyt kun taas sataa. Kivaa lomaa! :)

      Poista
    2. Ei kai siel mikään monsuunikausi nyt ole?

      Poista
    3. Joo sadekausi, mutta ilma kivan lämmin!

      Poista