sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Perjantai brunssi

Perjantaisin moni ravintola tarjoaa brunssin kello 12 ja 16 välillä. Hotellien yhteydessä olevat ravintolan noutopöydät notkuvat herkkuja. Ravintoloiden brunssi-menuusta löytyy varmasti kaikille jotain. Brunssin ideana on nimenomaan tarjota kaikille kaikkea. Brunssin saa valita joko alkoholittomana tai viinin/drinkki pakkettina. Kolmantena vaihtoehtona löytyy "viinipaketin" lisäksi myös shamppanjaa. Kuohuvaa ei kaadeta vain kerran lasiin, vaan juomaa tarjoillaan koko brunssin ajan. Eli voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta sinulle sopivan. Brunssi shamppanjalla varustettuna on tietysti kallein. Brunssin aikana ei ainakaan tarvi kuivin suin lähteä, joten tämäntakia perjantai brunssi on suosittu suomalaisten keskuudessa... Brunssista riippuen hinnat noin 250dhs-600dhs.

Mun ehdoton suosikki brunssi on viiden tähden hotellissa Al Qasarissa. Ruoka ja ympäristö on mieletön. Mikä siitä tekee speciaalin on mm. ulkona oleva grillipiste, jossa rapua ja hummeria grillattuna. Voit syödä ulkona sekä kuunnella live musiikkia. Jos brunssista haluaa ottaa kaiken irti, suosittelen. Palvelu, miljöö sekä eri maut tekevät Al Qasarin brunssista erityisen! 

Vaihtelun vuoksi kokeilimme lapsiystävällista brunssia Ibn Battuta Gate, Mövenpick hotellin brunssia. Aina tosta pikkumiehestä ei tiedä millätuulella hän on, joten otettiin varmanpäälle. Ei saada ainakaan paheksuvia katseita naapuripöydästä... Jokainen tietää kellä on lapsia, silloin kun ruoka saapuu pöytään alkaa känkkis... Lopulta syöt ruuan kulmänä... Brunssi on myös siitä hyvä, että uutta ruokaa voi hakea uudestaan kylmän ruoan tilalle.. ;) Onneksi Unto oli aurinkoinen omassa syöttötuolissa, joten saatiin vähän relattua. Isommille lapsille oli erillinen alue, jossa pomppulinna ja muuta aktiviteettia.

Intialaista

Kylmät alkupalat; rapuja, simpukoita, sushia

Kanat orrella... Ja parit lihat roikkumassa.

Libanonilaisia (arabi) makuja

Brunssi ei suinkaan ollut kiljuvia, juoksevia pikkutaaperoita ympäriinsä vaan se oli suunniteltu niin, että lapsettomat istuvat kauempana muista. Mövenpick brunssi tarjosi laajan valikoiman eri makuja. Erillinen huone juustoille sekä jälkiruoille. Al Qasariin verrattuna Mövenpickin brunssi oli hyvä. Ei kuitenkaan mikään super huippu. Antaisin arvosanaksi 8puoli. Arvosanaa nostan 9:ään, sittenkun Unto on pomppulinna iässä... :D


Ihan jokaviikonloppu en vetäis brunssia napaan. Sen verran kaloreita kertyy kerralla. Jos haluaa panostaa perjantai päivään on brunssi oiva vaihtoehto. :) Alla olevassa kuvassa jälkiruokahuone täynnä herkkuja; jäätelöä, kakkuja, suklaaputous, macaronseja ja paljon muuta. Seuraava brunssi onkin jo perjantaina, perinteinen "Vappubrunssi" suomiporukalla. :))


-Iina-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti