sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kesämeikkejä

Tyttöjen karkkikauppa nimeltä Sephora Moessa ja Dubai Mallissa on jotain... Ah ihanaa. Meikkejä tulee ostettua yleensä tosi harvoin. Yleensä kulutan kaikki meikit loppuun ja sitten ostan vasta uusia tilalle. Toki välillä tulee heräte ostoksia mitä ei voi välttää. Huulikiiltoja tulee erityisesti aina napattua jos löytyy joku kiva. Silloin muut punat jää pussin pohjalle. Dubaissa on tullut meikkailtua huomattavasti enmmän mitä Suomessa. Dubain ympäristö muuttaa myös ulkoisesti. Ympärillä näkee voimakkaita värejä meikeissä sekä tummia rajauksia kasvoilla. Oma vaalea hipiä tuntuu muiden ympäröimänä erittäin kalpealta. Miekki jota en ilman voisi elää on aurinkopuuteri! Väsyneet ja kulahtaneet kasvot saa lisää väriä aurinkopuuterin avulla.



Sephoralta löytyi TooFacedin täydellinen limited edition meikkipaletti. Sisältää kolme luomiväriä, aurinkopuuterin sekä shimmerin. Lisänä voidemainen huulikiilto. Täydellisen suklaiset sävyt! Kesä ilman hehkua ei olisi mitään, joten Urban Decayltä Naked Illuminated on aivan ehdoton. Värinä "Aura". Sillä saa decolteelle, käsivarsiin ja sääriin hehkua. 



Löysin myös kaksi uutta sävyä huuliin. Olen YSL Volupte huulipunan vannoutunut käyttäjä, mutta nyt päätin kokeilla muuta. Roosan värinen Sephoran omaa merkkiä "Sephora Rouge". Mattapintainen väri Unfaithful. Toinen sävy Marc Jacobsilta sävy 102. Tämä väri on vaalea nude. Sopii hyvin smoky eyes lookin kanssa. Molemmat värit aivan upeet ruskettuneen ihon kanssa.


Ylläri kiilto löytyi TooFacedin paletin mukana. La Creme Lip Gloss, sävy Naked Dolly. Ihana!! 
Sävy on uusi ja tulee vasta myöhemmin kesällä myyntiin. Huulikiilto on helppo lisätä huuliin, missä vaan ja koska vaan. 


Aamulla käytän aikaa meikkaukseen noin 10minuuttia. Viikonloppuisin voi mennä hieman enemmän aikaa kun meikkaan perusteellisemmin. Meikittä voin mennä ruokakauppaan, mutta töihin meikkaan aina. Ripsienpidennykset ovat mainio keksintö. Silloin ei tarvitse käyttää aikaa ripsivärin levittämiseen. Siistit ja värjätyt kulmakarvat kehystävät kasvoja. Mua hämää jos kulmakarvat ovat liian nypityt. Jos joskus on tullut nypittyä kulmia liikaa on kulmiin nykyään mahdollista saada kulmakarva tuuhennos. Oikealla kulmakarvavärillä saat myös meikattua luonnolliset kulmakarvat.

-Iina-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti