keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Unto poika

Meillä oli ennen joulua ristiäiset Tampereella. Pojan nimeksi tuli Unto Emil. Sukunimi isänsä mukaan. Nimihän oli jo kaikkien tuttavien tiedossa ja aikapäivää sitten.  :D Tai no miten se nyt meni... Kutsumanimi oli Unto ja Untohan siitä sitten loppujenlopuksi tuli. Mullahan ei siihen juuri sanavaltaa ollut. :D Kaikki muut oli sitä mieltä, että Unto se on eikä kukaan muu. Nimi tulee isänsä suvusta. Toi nimihommahan on siis tosi vaikee operaatio jos ei oo minkäänlaista ideaa nimen suhteen. Jos annat nimeksi vaikka Matin, niin se tuo mieleen juuri sen koulukaverin vuosientakaa. Olemme suomalainen pari, joten jätin suosiolla pois kaikki hienosto nimet Michaelit ja Richardit pois... :D Tottakai nimeen vaikutti myös se, kun asumme ulkomailla eli sen pitää olla helppo lausua jne. Untoa sitten pyöriteltiin ja se meni muutamalta ihan sujuvasti englanniksi. Unto on vanhanaikainen nimi, mutta ei ole ainakaan joka kulman takana Unto poikaa. <3 Lempinimi Unski ja aika vesseli tapaus.


Noista ristiäisistä muuten sen verran, että onneks ne on vaan kerran elämässä. Ajatuksissa sanoin ristiäisissä ääneen, että "onneks vaan kerran vuodessa"... :D Kotona järjestetyt niin voitte vaan kuvitella millanen hälinä ja meno. Mulla oli flunssa päällä, joten olin päivän jälkeen aivan katki. Söin lämpimän ruan lennossa pariin kertaan ja suklaaminttu muffinit meni ykkösellä alas. :D Muuten erittäin onnistuneet ja tunteelliset ristiäiset.


Joulu tosiaan oltiin Suomessa. Oli se aika jännää lähtee, kun tällä kertaa oli yksi enemmän. Viimeks Suomessa oltiin kesällä ja sieltä lähdettiin takaisin Dubaihin heinäkuun lopulla. Kahtena vuotena peräkkäin joulu Dubaissa, joten nyt oli aika olla Suomessa. Joulu meni Unskin kanssa ihmetellessä Tampereella, takasin lähdimme jo joulupäivänä.

Heinäkuun lopulla 2014 ja joulukuun lopussa 2014.

Uutena Vuotena oli hurjat kotibileet! :D Tai no... Hyvä kun jaksoin valvoa vuoden vaihtumiseen. Oli mukava muistella eri vuosien vuoden vaihdetta. Neljä uutta vuotta putkeen Dubaissa. Viime vuonna uusi vuosi oli mieletön. Dubai teki ilotulituksen maailmanennätyksen. Se oli upee!! Mitään lupauksia vuodelle 2015 en tehnyt. Aina pitää elää täysillä, kokea, unelmoida ja olla tavotteita. Itse olen extempore ihminen joka ei suunnittele liikoja vaan antaa palaa.


-Iina-













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti