keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluvalmisteluja


Sillä välin kun olin tonttu kierroksella Suomessa oli Dubaihin ilmestynyt joulu. Kuva on Al Qasr hotellista. Koko hotelli on aivan mieletön. Hotellin tarjoama brunssikin on kokeilemisen arvoinen. En ikinä muista hotellin nimeä, mutta tiedän sen kultaisista hevosista. Kultaiset hevoset ovat ulkona siäänkäynnin yhteydessä.


Joulussa on ihaninta antamisen ilo. <3 Tässä paketit jotka on matkalla Suomeen. Toisille on vaikeaa löytää mieluisaa lahjaa, ellei kuuntele tarkkaan joulun alla. Victorias Secretin lahjat on aina varmoja ja toimivia. :)


Pikkupaketteja on mukava antaa. Ne saa paketoitua hyvin jos vaan aikaa jää siihen.. Joulussa on mun mielestä kohokohta pakettien paketointi. Siinä saa jo tunnelmaa ylle ja nätti paketti on aina mukava saada. Paketti on jo osa lahjaa. 


Mall of the Emirates, eli siis Moessa oli joulupallot roikkumassa. Joululaulut soi vaan harvassa kaupassa. Marks & Spenceriltä oli glögi loppunut, joten totesin parempi olla ilman. Ite en ala keitteleen mitään. :D Joulu ilman glögiä ei voi kaatua siihen.

-Iina-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti