lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulutervehdys

Olin viettämässä joulua Tampereella viikon verran ja nyt taas takaisin Dubaissa. Tuntuu, että joulu oli ja meni. Meillä ei ole vielä sen ihmeellisempiä joulu suunnitelmia. Joulu on normaali arkipäivä täällä. Viikko Tampereella on aivan täydellinen! Sain kyllä annoksen energiaa ja huomaamattomasti taisi olla pieni koti-ikävä... Kaikkee ihanaa mahtui viikkoon. 




Aina puhutaan säästä ja keleistä kun on liian kylmä, kuuma tai jotain siltä väliltä. Nyt sen pimeyden ja harmaan kelin huomas. Koko päivän odotin kirkasta ilmaa, kunnes tajusin että alkaa jo pimeneen... Ei sitä ennen oo tullut edes ajatelleeks sen enempää. Ihmiset kulkee huput päässä mustissa. En yhtään ihmettele, että väsymys ja jaksaminen katoaa. Saunassa kävin viimeksi vuosi sitten... Aattelin nyt oikeen panostaa tähän hetkeen ja laitoin kynttilän palaan ja eucalyptusta löylyveteen. :)) Mieletön fiilis, kun päivällä on palellu ja illalla sauna kuumana. 



Matka ilman flunssaa selvitty vaikka ilma oli kolea ja palelin. Oon muuten on ollu valehtelematta kaks vuotta ilman minkään näköstä kuumetta ja flunssaa! Matka takaisin Dubaihin tuli hyvin Cheekin kanssa samassa koneessa... ;) Nimmari jäi ottamatta, nyt harmittaa.

-Talvi tunnelmista Dubaista, Iina-



1 kommentti:

  1. Moi! Sun blogi vaikuttaa mielenkiintoselta! Oisin halunnu kysyy että mitä töitä teet?mikä toi sut dubaihin? Suosittelisitko sinne muuttoa:)?
    Se olis lähitulevaisuudessa haaveissa..:)

    VastaaPoista