sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Punaisia juttuja

Tää on niin taas tätä... :D Mulla on ollu tai siis on edelleen kotona orkidea kukka. Googlettelin sen kastelu ohjetta netistä. Ajattelin oikeen panostaa hoitamiseen, koska kukka näyttää niin hyvältä ja kukat kukkii. En halua et se heti kuolee ja siks oon myös kastelua siirtäny. No, mää otan ruukun ja laitan sen täyteen vettä... Siinä samalla toteen et "jaaa tää onkin tekokukka". Uppokastelin siis tekokoukan. Oon pari viikko luullu et se on aito. No pysyy ainakin hengissä. :D


Täälä alkaa viikonloppu aina torstaista ja uus viikko alkaa sunnuntaista. Perjantai on niinkun ns pyhäpäivä. Ei se niin pyhä oo, että kaupat kiinni olis ja ravintolat. Päinvastoin. Ei tarvi koskaan miettiä, et mikä kauppa on auki ja mihin asti. 


Hengasin yks ilta samaan tyyliin kun paikalliset mooleissa ilta puol 11 asti... Käytiin pyörähtää Lubutäänillä ja Tribessä pihvi salaatilla. 


Sain napattua pari kuvaa salaa, ennenkun kiellettiin. Jäin kiinni pahanteosta. Voi ei..
Nyt on muuten ollu lentotarjouksia ainakin finskillä Dubaihin. Tulkaa syysmasennusta pakoon tänne. :) Ajattelin tehdä postatuksen hotelleista ja yms. niin pystyn sen aina sitten linkittään kaikille ketkä kysyy. 


Sain Qatarista tulisia uuden ihanuuden. Fendin L'aquarossan kirkkaan punaisen tuoksun. Olin varma, että tuoksu on super voimakas, koska punainen väri antaa hiukan ymmärtää. Yllätyin tästä, sopivan mieto mutta säväyttää kuitenkin. Arkikäyttöön ja illanistujaisiin. Käykää ihmeessä tuoksuttelemassa.

-Iina








3 kommenttia:

  1. Mä oon tulossa, mutta vasta tammikuun lopussa. Onko ihan surkea aika tulla?
    Hotelli on varattu; Le Meridien Mina Sayeh. Yritin saada Le Meridien Beach Resortia, mutta oli niin täyteen buukattu tai liian kallis. Varasin niin että on maksuton peruutus, joten suosituksia otetaan vastaan. Mulla on joku Club room, johon kuuluu aamiaisen, ip teen ja alkuillan canapé & drinkit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuu on tosi hyvää aikaa. Hotelli johon meet on erittäin hyvä myös! Pooli, kuntosali, ravintoloita ympärillä ja siisti fiksu paikka. Ravintola Bussolaasta joka on hotellin yhteydessä löytyy hyvät pizzat. ;) Et tuu varmasti pettyyn. Taxilla pääsee siitä joka paikkaan. Moeen on noin 20min ja Dubai mall:lle noin 30min riippuen ruuhkasta. Tervetuloo!

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä!

      Poista