lauantai 26. toukokuuta 2012

Our products

Kuluneet viikot ollaan kierrelty tapaamassa tuotteiden maahantuojia. Ollaan mietitty mitkä tuotteet ovat paikkaamme sopivat laadullisesti, hintatasoltaan, kellä on laaja valikoima tuotteita, sekä mitkä tuotteet myyvät (tunnettavuus). Meille on esitelty erinlaisia vaihtoehtoja, uutuus tuotteita ja ollaan jopa tehty demo hiushoito tuotteista. Ei oo helppoo ja ihan yksinkertasta kun vaihtoehtoja löytyy...

Ollaan mietitty hiuspuolella mm. Wellaa/SP, Alternaa, Oribea, Lanzaa, Davinesta jne.. Tarkotus oli, että otetaan kaksi sarjaa yksi hieman edullisempi ja toinen highend tuote. Asiakkailla olisi valita itse millä hiuksiaan hemmottelee. Useista eri vaihtoehdoista päädyttiin Lanzaan. Luksus värit, hiushoito tuotteet ja mikä parasta erinlaiset hiusta korjaavat hoidot, kuten keratin infusion jotka ovat erittäin suosittuja täälä. Lanza joka hellii hiusta ja saa aikaan näyttävän lopputuloksen!


Lanzan testaus. Hoidon jälkeen hiuksista huomas eron, elastinen hius muuttui vahvemmaksi.


Asiakkaiden kynsistä tullaan pitämään huolta Essien kynsilakoilla, josta varmasti löytyy jokaiselle sopiva väri. Värivaihtoehtoina löytyy 96 eri väriä, niin herkullisiä värejä et ne vois vaikka syödä. :)




Nyt kesällä varsinkin ihan ykkös juttu on kestolakkaus! Shellacit löytyy kaikissa väreissä iGlow:lta. Siisti, lohkeematon lakkaus jopa kahdeksi viikoksi, kuivuu HETI. Huippua!



Hiukset ryhtiin laittaa Cloud Nine. Cloud Nine suoristusraudat on GHD rautojen tekijöiltä. Huhujen mukaan GHD rautojen laatu on huonontunu ja taso laskenut. Onko jollain kokemuksia GHD raudoista..? Cloud Nine on laadukas rauta, uudella teknologialla. Sekä otetaan käyttöön myös The O. Onko kukaan kuullut? :) 
The O on uusi innovatiivinen tapa saada kohotusta hiuksiin. Tarrarullat lämpenee laitteen sisällä muutamassa sekunnissa ja jatkaa lämpenemistä asiakkaan hiuksissa. Joten rullat ei kylmene... Iisiä ja kätevää!

Muista tuotteista myöhemmin lisää... Onko kokemuksia tuotteista? Mitä ootte mieltä?
-Iina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti