sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kukkuuu

Pöö...
Hyvin alko kirjottaminen, mut siihen se sit jäi... :D
Onko muilla käyny näin et alottaa kirjottaan sit se loppuu kun seinään?

Mut kokeillaas nyt uudestaan jatkaan pienen tauon jälkeen... Aikaa on kulunu nyt viikkoja viime tekstin kirjottamisesta... Siinä välin on tapahtunu vaikka mitä! Mistä alottaisin?!

Kampaaeet keräsin kasaan Tampereelta ja sanoin moikat kaikille ihanille ihmisille! <3 Lähtö Dubaihin ei mennykkään iha suunnitelmien mukaan... Tuli hieman mutkia matkaan jo Suomen päässä. Asia koski yritykseni jatkuvuutta. Loppu hyvin, kaikki hyvin! Sain viime tingassa aivan mahtavan henkilön jatkamaan yritystäni Tampereella. Voin luottaa häneen sataprosenttisesti ja tiän että asiakkaani on hyvissä käsissä. Ilman häntä en olisi nyt täälä! Kiitos Saija K Styling! :) Tällä hetkellä päivystän kaikkia mahdollisia IGlow:n asioita täälä Duppain päässä...


Läksiäis illallinen parhaille kamuille... <3 


Alkupalaks katkarapu setit... Super hyvää.



Toukokuussa käytiin mutka Malesiassa, Kuala Lumpurissa. Ihan jees paikka! Hyvää tulista ruokaa, arska paisto, sairaan makeet mangot ja lepponen meno. Vettä sato vaan joka päivä aina iltapäivästä, mut se ei haitannu. Sade virkistää Dubain jälkeen, täälä ei koskaan sada.


Batu Caves temppeli


Tippukiviluola, makee mesta


Lounas näkymät Näsinneulan tapaan KL Towerista


Ja nyt missä mennään...
iGLOW:n REMONTTI on alotettu jo kovaa vauhtia ja seinät on valmiina! Jee jeee JEE! Ollaan aikataulussa, heinäkuussä avautuu ovet... :))
Mutta voi tätä pikku asioiden määrää... Täälä ei hommat ihan oikeesti mee niinkun elokuvissa tai Tamperella. MOrjes tätä pyrokratian määrää... Siiis kaikkia lippu lappuja pitää olla ja kaikkeen pitää kysyä lupa. Hommat ei mee vaan niin et nimi alle ja sillä selvä! Huh.. Tuun taas ihan pahalle tuulelle tästä asiasta.


Seinät on jo katossa asti ja sähköt viritetty!


Tuotteiden valitsemista


Ootteko nähny ennnen? Pesupaikka, joka vaihtelee väriä ja saat omat musiikit soimaan iPod telineeseen.
Aikas cool...  Ja aivan liian kallis...



Mut heii palataan astialle! Koitan kirjottaa pian taas uusiks... :D

-I






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti