lauantai 3. maaliskuuta 2012

Huda ja Alek

Tänään tiedossa veneilyä! aamupäivästä veneillään ja grilli herkkuja syödää sittenkin vasta tänä iltana... piffii ja salaattia! namii!



eilinen päivä oli mulle tärkee... suunniteltiin yhdessä Alekin kanssa pohjapiirrustusta ja saimme jo alustavan suunnitelman siitä. Alek on aivan mahtava tyyppi, kotoisin englannista joten pystymme luottamaan häneen. tällä tietoa rakentaminen voi alkaa neljän-viiden viikon päästä. :) 

iltakin oli mielenkiintoinen... matkalla olimme Burjumaniin, jossa oli Saks Fifth Avenue putiikki. sain kutsun facebookin kautta, että Dubain kuuluisa meikkitaiteilija ja bloggaaja Huda Kattan saapuu Saks putiikkiin. kävimme tutustumassa Hudaan ja tottakai mainitsin, että oon avaamassa uutta salonkia. ;) hän innostui aiheesta ja pyysi pitämään yhteyttä. mielenkiintoista oli nähdä kyseinen henkilö, koska en tuntenut sitä entuudestaan. bisneksen kannalta on hyvä mennä "näyttäytymään", koska kaikki ylimääräiset  kontaktit on erittäin tervetulleita... itse tilaisuus oli hiukan jännittävä mulle, koska englanti ei oo täydellinen. loppupelissä suoriuduin ihan ok, huh... :D vähän kyllä meinas pupu pöksyyn tulla...


Sakas Fifth Avenuen tunnelmaa


Heidi Huda Kattan, suosittu bloggaaja Dubaissa

-Iina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti